Μεθυσμένη η βασίλισσα μίλησε με τα χειρότερα λόγια για την Camilla!

21.08.2018
Μεθυσμένη η βασίλισσα μίλησε με τα χειρότερα λόγια για την Camilla!
Νέο σκάνδαλο ταράζει το παλάτι της Βρετανίας και αφορά στη νυν και τη μέλλουσσα βασίλισσά του!

Δεν είναι λίγα τα όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί όλα αυτά τα χρόνια για τη σχέση της βασίλισσας Elizabeth και της γυναίκας που, στην ουσία ήταν ο λόγος για τον οποίο ο γάμος του γιου της και διαδόχου του θρόνου με τη Diana δεν είχε καμμία τύχη από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Η σχέση αυτή λοιπόν, πέρασε από 40 κύμματα, όμως εδώ και χρόνια πια, φαίνεται πώς οι δυο γυναίκες έχουν βρει τις ισορροπίες τους. Μέχρι που μπορεί να έχουν γίνει και φίλες.

Δεν ήταν όμως πάντα έτσι!

Σύμφωνα με μια σκανδαλώδη νέα βιογραφία του πρίγκιπα Charles, κάποια στιγμή, η βασίλισσα "ξέφυγε" έχοντας πιει "μερικά martinis" και μοιράστηκε χωρίς ντροπή τα συναισθήματα για τη γυναίκα που έκανε τον γιο της μοιχό, φτάνοντάς τον μέχρι και το διαζύγιο.

Το βιβλίο υπογράφει ο Tom Bower με τον τίτλο "Rebel Prince: The Power and Passion and Defiance of Prince Charles" και, όπως διαβάζομε στη DailyMail που εξασφάλισε μια προδημοσίευση, η μητέρα/βασίλισσα είπε στον γιο της ότι "δεν θα συναινούσε ποτέ σε αυτή τη μοιχεία, ούτε θα συγχωρούσε ποτέ την Camilla που δεν άφηνε τον γιο της ήσυχο να μπορέσει να σώσει τον γάμο του!"

Και δε σταμάτησε εκεί.

Αυτό το διάβασες; Ο Πρίγκιπας Harry είπε αυτό που κανείς δεν περίμενε για την Camilla Parker

Ο Bower ισχυρίζεται ότι η βασίλισσα προχώρησε σε "χαρακτηρισμούς". Αναφέρθηκε στην Camilla ως "αυτή η κακιά γυναίκα" (that wicked woman) και δήλωσε ευθαρσώς ότι "δεν θέλω τίποτα μαζί της".

Για την ιστορία, ύστερα από σχέση πολλών χρόνων -είχε ξεκινήσει πριν από τη γνωριμία του Charles με την Diana- και σε πείσμα όλου του κόσμου, ο πρίγκιπας και η αγαπημένη του Camilla παντρεύτηκαν 2005 και, όπως φαίνεται, "ζουν και βασιλεύουν -ή έστω, ΘΑ βασιλεύουν- πανευτυχείς"!