Ο κρυφός ερωτικός καημός της Τζέιν Φόντα

05.09.2011
Μία νέα βιογραφία που αναμένεται να βγει επίσημα στην αγορά την 1η Οκτωβρίου ρίχνει ένα διαφορετικό φως στη ζωή της διάσημης 73χρονης ηθοποιού, η οποία πρόσφατα παραδέχτηκε ότι πάλεψε και με τον καρκίνο.


Μία νέα βιογραφία που αναμένεται να βγει επίσημα στην αγορά την 1η Οκτωβρίου ρίχνει ένα διαφορετικό φως στη ζωή της διάσημης 73χρονης ηθοποιού, η οποία πρόσφατα παραδέχτηκε ότι πάλεψε και με τον καρκίνο.

Ως ηθοποιός, ακτιβίστρια, επιχειρηματίας, σύζυγος και μητέρα, η Τζέιν Φόντα (Jane Fonda) έφτασε τον εαυτό της στα άκρα, προσπαθώντας πάντα να ευχαριστεί τους πάντες και να ξεχωρίζει με ότι αποφάσιζε κατά καιρούς να καταπιαστεί.

Χωρίς να φοβάται την αλήθεια, η πάλαι ποτέ βασίλισσα της αεροβικής, η οποία ακόμη και σήμερα εντυπωσιάζει με το καλογυμνασμένο σώμα της, έχει μιλήσει επανειλημμένα για τη ζωή της.

Όμως στο βιβλίο "Jane Fonda The private Life of a Public Woman" που υπογράφει η δημοσιογράφος και βιογράφος Πατρίστια Μπόσγουορθ (Patricia Bosworth) ανοίγονται και άλλα, πιο "συγκεκριμένα" κεφάλαια.

Η Τζέιν Φόντα έχει παντρευτεί –και χωρίσει- τρεις φορές: με τον σκηνοθέτη Ροζέ Βάντιμ (Roger Vadim), τον ακτιβιστή Τομ Χάιντεν (Tom Hayden) και τον μεγιστάνα των μίντια Τεντ Τέρνερ (Ted Turner). Τα τελευταία χρόνια έχει βρει τη γαλήνη στο πλευρό του μουσικού παραγωγού Ρίτσαρντ Πέρι (Richard Perry).

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η ίδια η σταρ παραδέχτηκε ότι η σχέση της με το άλλο φύλο δεν ήταν χωρίς προβλήματα: "Το πρόβλημά μου με τους άντρες είναι πως θέλω να τους ικανοποιώ και τελικά γίνομαι αυτό που θέλει να είμαι ο εκάστοτε άντρας που έχω στο πλευρό μου. Δεν λέω πως έχω ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα 100% αλλά τώρα έχω φτάσει στο 90 με 95%"!

Σε αυτό ακριβώς το σημείο εστιάζει η νέα βιογραφία με μεγάλη, όμως, ανάλυση, ενώ ανάμεσα στις διάφορες αφηγήσεις που εισέρχονται στα πολύ προσωπικά δεδομένα της Τζέιν Φόντα αναφέρεται και μία εξομολόγηση που λέγεται ότι έκανε κάποια στιγμή στο πλαίσιο ενός φεμινιστικού συνεδρίου.

"Γι' αυτό που έχω μετανιώσει περισσότερο στη ζωή μου είναι που δεν κοιμήθηκα με τον Τσε Γκεβάρα", λέγεται ότι εξομολογήθηκε η σταρ. Τα σχόλια περιττεύουν.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα