Μαντόνα: "Μπορώ να τα έχω όλα"

02.09.2011
Το κινηματογραφικό φεστιβάλ Βενετίας έριξε και φέτος το κόκκινο χαλί του και τα φλας άρχισαν να αστράφτουν για τους λαμπερούς συμμετέχοντες και προσκεκλημένους

Το κινηματογραφικό φεστιβάλ Βενετίας έριξε και φέτος το κόκκινο χαλί του και τα φλας άρχισαν να αστράφτουν για τους λαμπερούς συμμετέχοντες και προσκεκλημένους.

Την τιμητική της είχε ήδη η Μαντόνα (Madonna) η οποία συμμετέχει στο φεστιβάλ ως σκηνοθέτης της ταινίας "W.E" που πραγματεύεται τον έρωτα του βασιλιά Εδουάρδου της Βρετανίας με την αμερικανίδα διαζευγμένη Γουόλις Σίμσον (Wallis Simpson), ο οποίος και του κόστισε τον θρόνο του τη δεκαετία του 1930.

Η βασίλισσα της ποπ αναμενόταν μετά φανών και λαμπάδων και η παρουσία της δικαίωσε την προσμονή 100%. Τόσο ως προς την εμφάνιση όσο και ως προς τις δηλώσεις.

Δεν πέρασαν ούτε τρεις μήνες από τότε που η Μαντόνα εμφανίστηκε χωρίς ίχνος μέικ απ και έδειχνε να έχει συμφιλιωθεί πλήρως με την εικόνα των 52 –τότε- χρόνων της (στο μεταξύ έσβησε και το 53ο κεράκι στην τούρτα της τον Αύγουστο).

Όμως, χθες, στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ η Μαντόνα εμφανίστηκε με… άλλο πρόσωπο. Λαμπερό, φρέσκο και απολύτως αψεγάδιαστο. Δύο τα τινά λοιπόν: ή ο μακιγιέρ της έκανε άψογη δουλειά, ή ο πλαστικός της… Ή και οι δύο, σε τελική ανάλυση!

Πάντως, η 53χρονη σταρ δεν άφησε παραπονεμένο το κοινό της ούτε και από θέμα δηλώσεων.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του "Independent", με αφορμή το θέμα της ταινίας της, δημοσιογράφος ρώτησε τη Μαντόνα αν εκείνη θα εγκατέλειπε ποτέ τη θέση που κατέχει σήμερα στην κοινωνία για τον έρωτα.

"Αν θα άφηνα ποτέ τον θρόνο μου για έναν άντρα ή μια γυναίκα; Νομίζω ότι μπορώ να τα έχω και τα δύο… ή μάλλον, και τα τρία", γέλασε η Μαντόνα απαντώντας με τον γνωστό προκλητικό της τρόπο.

Στη συνέχεια, η σκηνοθέτης μίλησε για τη Γουόλις Σίμπσον και το πόσο την επηρέασε η ιστορία της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, τονίζοντας τον θαυμασμό που νιώθει για την κίνηση του Εδουάρδου να απαρνηθεί τον θρόνο του για εκείνη.

Στην ταινία "W.E."μια γεύση της οποίας μπορείτε να πάρετε στο βίντεο που ακολουθεί- πρωταγωνιστούν οι Άμπι Κόρνις (Abbie Cornish) και Τζέιμς Ντ' Άρσι (James D’Arcy).

Κατά τα άλλα, η Μαντόνα συνεχίζει να είναι ερωτευμένη με τον 24χρονο χορευτή Μπραχίμ Ζαϊμπάτ (Brahim Zaibat) και να μην χάνει ευκαιρία να το δείχνει, ακόμη και δημοσίως, πια.

Ζωή Κίττα