Μαρκ Άντονι: "Πάντα θα αγαπώ την Τζένιφερ"

01.09.2011
Έξι εβδομάδες πέρασαν από την –σοκαριστική- ανακοίνωση για τον χωρισμό του διάσημου ζευγαριού και ο 42χρονος τραγουδιστής, συνθέτης και παραγωγός μιλά για αυτό πρώτη φορά.


Έξι εβδομάδες πέρασαν από την –σοκαριστική- ανακοίνωση για τον χωρισμό του διάσημου ζευγαριού και ο 42χρονος τραγουδιστής, συνθέτης και παραγωγός μιλά για αυτό πρώτη φορά.

Ο Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) έδωσε την πρώτη του συνέντευξη ως χωρισμένος στον δημοσιογράφο Τζον Κουινόνες (John Quinones) και την εκπομπή του "Nightline". Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το τι λέει ο Μαρκ μέσα από τα αποσπάσματα που έχουν ήδη βγει στον αέρα.

"Πάντα θα αγαπώ την Τζένιφερ", ακούγεται να λέγεται ο Άντονι για τη μητέρα των δύο παιδιών του, των τρίχρονων Μαξ (Max) και Έμ (Emme) ενώ με αγωνία αναμένεται η απάντηση στην ερώτηση του δημοσιογράφου που κλείνει το διαφημιστικό: "Το θέλεις αυτό το διαζύγιο;". Για να δούμε τι έχει να πει ο φρεσκοχωρισμένος…

Κατά τα άλλα και ενώ οι φήμες θέλουν την JLo να έχει ήδη βρει παρηγοριά στην αγκαλιά του Μπραντ Πιτ της Λατινικής Αμερικής, Γουίλιαμ Λέβι (William Levy), φαίνεται ότι και ο Μαρκ Άντονι δεν πάει πίσω…

Την περασμένη εβδομάδα οι κακές γλώσσες είχαν πάρει "φωτιά" και έφερναν τον πρώην σύζυγο της Λόπεζ να έχει ήδη συνάψει σχέση με τη σύζυγο του Γουιλ Σμιθ (Will Smith), Τζάντα Πίνκετ (Jada Pinkett).

Οι δυο τους πρωταγωνιστούν σε μια ταινία όπου οι μεταξύ τους ερωτικές σκηνές κρίθηκαν "ύποπτα αληθοφανείς", οπότε και η συνέχεια… αναμενόμενη! Ωστόσο και αυτό το σίριαλ έκλεισε με επίσημες δηλώσεις αμφότερων των πλευρών περί ανακρίβειας…

Στο μεταξύ οι δύο πρώην σύζυγοι συμμετέχουν αυτό τον καιρό στη διαφημιστική καμπάνια της φίρμας Kohl's πρωταγωνιστώντας σε μια σειρά από σπαρταριστικά κλιπάκια.

Ζωή Κίττα