Χάρι: ο ξυπόλητος πρίγκιπας

29.08.2011
Ο μικρός πρίγκιπας της Βρετανίας είναι γνωστός για το ατίθασο του χαρακτήρα του, απλά είχαμε καιρό να τον απολαύσουμε… εν δράση.


Ο μικρός πρίγκιπας της Βρετανίας είναι γνωστός για το ατίθασο του χαρακτήρα του, απλά είχαμε καιρό να τον απολαύσουμε… εν δράση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο πρίγκιπας Χάρι (prince Harry) "το έκαψε" το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Μέχρι που έπεσε και στην πισίνα με τα ρούχα!

Ο μικρός αδελφός του Γουίλιαμ (William) ταξίδεψε στην Κροατία μαζί με φίλους, όπου έμεινε σε ένα γιοτ στα ανοιχτά του νησιού Χβαρ. Το βράδυ, ο Χάρι και η παρέα του επισκέφτηκαν το δημοφιλές κλαμπ "Veneranda", όπου αντί να καθίσουν στην αίθουσα VIP που διαθέτει, επέλεξαν να αναμιχθούν με τους υπόλοιπους θαμώνες στην τεράστια και εντυπωσιακή βεράντα.

Εκεί, ο Χάρι, ήρθε στο τσακίρ κέφι πολύ γρήγορα και έχοντας βγάλει τα παπούτσια του από πολύ νωρίς, δεν δίστασε να πηδήξει στην πισίνα. Και μέχρι εκεί, όλα καλά. Μόνο που ξέχασε να βγάλει τα ρούχα του!

Γελώντας και χορεύοντας ο 26χρονος πρίγκιπας έπεσε στην πισίνα φορώντας το τζιν και το πουκάμισό του, τα οποία έσταζαν –στην κυριολεξία- καθώς εκείνος βγήκε από το νερό λίγο αργότερα εμφανώς ενθουσιασμένος.

Ο Χάρι, ο οποίος μόλις πρόσφατα έδωσε τέλος στο ρομάντζο του με το μοντέλο Φλόρενς Μπρούντενελ-Μπρους (Florence Brudenell-Bruce) είχε αφιερώσει όλη του την προσοχή στην καριέρα του τον τελευταίο καιρό. Όπως και να έχει όμως, ο μικρός γιος του Καρόλου ξέρει να γλεντάει, και αυτό δεν ξεχνιέται ποτέ…

Ζωή Κίττα