Η εγκυμοσύνη δίνει νέα ελπίδα στην Αμάντα Χόλντεν

25.08.2011
Μωράκι περιμένει και πάλι η παρουσιάστρια Αμάντα Χόλντεν (Amanda Holden) λίγους μήνες μετά την τραγική απώλεια του αγέννητου γιου της στον έβδομο μήνα κύησης.

Μωράκι περιμένει και πάλι η παρουσιάστρια Αμάντα Χόλντεν (Amanda Holden) λίγους μήνες μετά την τραγική απώλεια του αγέννητου γιου της στον έβδομο μήνα κύησης.

Η κριτής του σόου "Βritain's Got Talent" και ο σύζυγός της και μουσικός παραγωγός Κρις Χιουζ (Chris Hughes) ανακοίνωσαν τα ευχάριστα νέα μόλις χθες.

Η 40χρονη Αμάντα είπε τα ευχάριστα μαντάτα και στην 5χρονη κόρη της Λέξι (Lexi) που σύντομα θα αποκτήσει μια μικρή αδερφούλα!

Η Χόλντεν δεν αποκάλυψε τον ακριβή μήνα εγκυμοσύνης που διανύει αλλά έσπευσε να δηλώσει:

"Ο Κρις κι εγώ είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως είμαι έγκυος και σύντομα θα αποκτήσουμε ένα μικρό κοριτσάκι. Το πρώτο μισό της χρονιάς που πέρασε ήταν απίστευτα δύσκολο για εμάς. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι βρέθηκαν στο πλευρό μας και μας στήριξαν".

Σίγουρα, η 40χρονη παρουσιάστρια και ηθοποιός έχει ξεπεράσει το κρίσιμο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της ενώ μοιράστηκε με τους θαυμαστές της την πιθανότατα να απέχει λίγο από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, εφόσον δει πως δεν μπορεί να αντεπεξέλθει λόγω της εγκυμοσύνης της.

"Θα βάλω τον εαυτό μου και την εγκυμοσύνη μου πριν απ' όλα. Έχω πάρει τη φαρμακευτική αγωγή που απαιτείται και παρ' όλο που είμαι δυνατό κορίτσι κι ας έχω μια ακόμα καλή εγκυμοσύνη, δεν θα πάρω κανένα ρίσκο αυτή τη φορά”"

Μετά τα εκατοντάδες μηνύματα συγχαρητηρίων που δέχτηκε η παρουσιάστρια στο Twitter, ευχαρίστησε τους πάντες και τόνισε πως είναι πολύ ενθουσιασμένη και αγχωμένη μαζί!

Η Χόλντεν έδειξε τεράστια αποθέματα δύναμης όταν ξεκίνησε να δουλεύει και πάλι -ως κριτής στο "Britain's Got Talent" και ως πριγκίπισσα Φιόνα στη θεατρική μεταφορά του Σρεκ- λίγο καιρό μετά την τραγική διακοπή της εγκυμοσύνης της τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η Χόλντεν κινηματογραφούσε μαζί με τους υπόλοιπους κριτές του τάλεντ σόου τις ακροάσεις στο Μπέρμπινχαμ, όταν ο άντρας της την μετέφερε στο νοσοκομείο για "προληπτικό έλεγχο" καθώς δεν είχε νιώσει το μωρό να κουνιέται όλη τη μέρα.

Η τραγική εξέλιξη έφερε τους γιατρούς όχι μόνο να μην καταφέρουν να σώσουν το μωρό αλλά ούτε και να μπορούν να καταλάβουν τι πήγε στραβά.

Κατερίνα Π.