Ελένη: Στα "μαχαίρια" η μητέρα της με τον Ματέο;

30.08.2011
Προβλήματα στον ονειρεμένο κόσμο της Ελένης Μενεγάκη; Κι όμως. Γιατί δεν φτάνουν της «Βασίλισσας» τα άγχη της για τη δουλειά (ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον Alpha) έχει να αγχώνεται για τον Ματέο

Προβλήματα στον ονειρεμένο κόσμο της Ελένης Μενεγάκη; Κι όμως. Γιατί δεν φτάνουν της «Βασίλισσας» τα άγχη της για τη δουλειά (ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον Alpha) έχει να αγχώνεται για τον Ματέο και τη μητέρα της. Ω ναι. Τα δημοσιεύματα που θέλουν την μάνα Ζέτα και τον Ματέο να είναι στα «μαχαίρια», όλο και πληθαίνουν και να δεις που στο τέλος θα τα πιστέψουμε.

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που διαβάσαμε δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού και ήθελε τον σαν διαφήμιση βιτάμ κόσμο της Ελένης να κλυδωνίζεται από τον άγριο καβγά που είχαν η μητέρα της και ο αγαπημένος της.

Τότε το δημοσίευμα – σοκ έλεγε ότι τα δύο αγαπημένα πρόσωπα της Μενεγάκη τσακώθηκαν σε σικ εστιατόριο των νοτίων προαστίων για Business. Βλέπεις, η Ελένη έχει επενδύσει ένα σημαντικό ποσό στις επιχειρήσεις του Ματέο και η μάνα Ζέτα ήθελε σε αυτές να ασχοληθεί και ο γιος της, Θοδωρής ο οποίος τελειώνει τις σπουδές του στο Λονδίνο.

Ο Παντζόπουλος έλεγε το δημοσίευμα ότι μόνο με καλό μάτι δεν είδε την προοπτική αυτή κι έγινε ο χαμός. Η Ελένη πήγε να τους ηρεμήσει, αλλά ως φαίνεται το θέμα δεν τελείωσε το βράδυ εκείνο. Τα δημοσιεύματα επανήλθαν και τώρα υποστηρίζουν ότι οι σχέσεις κυρίας Ζέτας – Ματέο όχι μόνο δεν αποκαταστάθηκαν, αλλά πλέον βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί!

Και η ένσταση (λένε οι τελευταίες φήμες) της μάνας Ζέτας δεν είναι μόνο για τον Θοδωρή, αλλά και το γεγονός ότι η κόρη της έκανε μία τόσο μεγάλη επένδυση στις επιχειρήσεις του αγαπημένου της, στην Άνδρο. Αλήθεια ή ψέμα, δεν ξέρουμε. Ωστόσο, λένε ότι η παρουσιάστρια είναι πολύ προβληματισμένη, ειδικά τώρα που επιστρέφει με τον καλό της από τις διακοπές. Εμ, πώς θα περάσει εύκολα ο χειμώνας; Ε;