Απειλείται γνωστός τραγουδιστής

05.10.2007
«Μας δίνεις 30.000 ευρώ ή σε ξεπαστρεύουμε». Το τελεσίγραφο έστειλαν άτομα που παρέχουν υπηρεσίες τη νύχτα σε γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος τους έταξε χρήματα για να τον προστατεύσουν, αλλά δεν τους πλήρωσε. Το χρέος θεωρείται... ληξιπρόθεσμο και ο καλλιτέχνης δεν κοιμάται πια τα βράδια.

Οπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τα κατατόπια της νύχτας, εδώ και καιρό έχει σταλεί το μήνυμα στο γνωστό τραγουδιστή να φροντίσει να ξεπληρώσει το συγκεκριμένο χρέος, το οποίο μάλιστα για τα δικά του οικονομικά δεδομένα δεν είναι και τόσο «βαρύ».

Η ιστορία αυτή ξεκίνησε πριν από περίπου πέντε μήνες στη διάρκεια των εμφανίσεών του σε νυχτερινό κέντρο των νοτίων προαστίων. Τότε ήταν που γνωρίστηκε με τα συγκεκριμένα άτομα, αλλά έκανε ένα σοβαρό λάθος: χωρίς να έχει ουσιαστικό λόγο, όπως λένε οι πληροφορίες, ζήτησε από τους ανθρώπους αυτούς να του παρέχουν κάποιου είδους «συνοδεία», θέλοντας πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές περισσότερο να δημιουργήσει ένα «προφίλ» γύρω από το άτομό του, να εντυπωσιάσει! Η συμφωνία που έκανε κρίθηκε ικανοποιητική και για τις δύο πλευρές, δεδομένου ότι οι υπηρεσίες που θα παρέχονταν στον τραγουδιστή ήταν πολύ απλές: συνοδεία στο αυτοκίνητό του και κάποιο άτομο στο πλευρό του στις δημόσιες εμφανίσεις του. Έτσι, για το ονόρε!

Αυτή η έπαρση ήταν και το μεγάλο του λάθος. Κι αυτό διότι, ενώ στην αρχή της συνεργασίας όλα πήγαιναν καλά, στη συνέχεια ο τραγουδιστής άρχισε να ξεχνάει να πληρώνει το μισθό στους «συνεργάτες» του! Οι δικαιολογίες που χρησιμοποίησε αρκετές φορές έγιναν, όπως λένε οι πληροφορίες, δεκτές από τους ανθρώπους που είχαν αναλάβει να βρίσκονται στο πλευρό του, καθώς «πόνταραν» στο «καλό» όνομα που έχει ο τραγουδιστής στη νυχτερινή πιάτσα. Κατά συνέπεια, ήλπιζαν ότι κάποια στιγμή θα φρόντιζε για την αποπληρωμή των οφειλόμενων. Ο καιρός περνούσε, οι εμφανίσεις του τραγουδιστή στο κέντρο πλησίαζαν προς το τέλος τους, όμως καμία αναφορά για τα χρήματα δεν γινόταν, ενώ η κατάσταση έγινε ακόμη πιο περίπλοκη όταν ο τραγουδιστής «ξέκοψε» από τους «συνεργάτες» τελειώνοντας τις εμφανίσεις του στο μαγαζί.

Το «κρυφτούλι» του εκνεύρισε, όπως λένε καλά γνωρίζοντες, τους ανθρώπους που είχαν αναλάβει να τον συνοδεύουν, οι οποίοι έχουν ήδη διαμηνύσει στον τραγουδιστή να φροντίσει να ξεπληρώσει το χρέος του Τώρα πια δεν τον αφήνουν σε «χλωρό κλαρί» και αν αυτές τις μέρες ακούσετε για τραγουδιστή που έχει ατύχημα, να είστε υποψιασμένοι!