Η καλύτερη νταντά είμαι εγώ!

21.12.2006
Το σουπερμόντελ Χάιντι Κλουμ πρόσφατα έγινε για τρίτη φορά μαμά και σήμερα πιο ευτυχισμένη από ποτέ με το σύζυγό της τραγουδιστή Σιλ πήρε με οποιοδήποτε κόστος μια απόφαση ζωής.

Το σουπερμόντελ Χάιντι Κλουμ πρόσφατα έγινε για τρίτη φορά μαμά και σήμερα πιο ευτυχισμένη από ποτέ με το σύζυγό της τραγουδιστή Σιλ πήρε με οποιοδήποτε κόστος μια απόφαση ζωής. Αποφάσισε λοιπόν να αφήσει για έξι μήνες τις πασαρέλες, όπου με κάθε βήμα της κόβει την ανάσα όσων την παρακολουθούν εδώ και χρόνια. Και ο λόγος; Όπως δηλώνει σε συνέντευξη που παραχωρεί: «Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στις νταντάδες για την ανατροφή των παιδιών μου. Βλέπω καθημερινά τόσα στην τηλεόραση, που με κάνουν να φοβάμαι πάρα πολύ για το άτομο που θα μπορούσα να εμπιστευτώ το στερνοπούλι μου».

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά εμπιστεύτηκε στο αμερικάνικο περιοδικό, τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της τη βοηθούν πάρα πολύ τις πρώτες αυτές ημέρες μετά τη γέννηση του νέου μέλους της οικογένειας. Δεν είναι λίγες λοιπόν οι φορές που τραγουδούν όλοι μαζί νανουρίσματα στο νεογέννητο.

Πριν από ένα μήνα έφερε στον κόσμο το τρίτο μωρό της και, όπως λέει, «όλοι φόρεσαν το μεγαλύτερο χαμόγελό τους με το άκουσμα της γέννησης του μικρού αγοριού». Δικαιολογώντας την απόφασή της, δηλώνει: «Η αποχή από τις πασαρέλες είναι δική μου επιλογή. Το αποφάσισα γιατί δεν θέλω να φτάσουν τα μωρά μου σε μια ηλικία και να μη με έχουν σαν τη φιγούρα που πέρασε μαζί τους τα πρώτα τους βήματα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το γερμανικής καταγωγής διάσημο μοντέλο παραλίγο να γραφτεί κατά το παρελθόν στο βιβλίο Γκίνες για τη μεταμόρφωσή της μετά τις γεννήσεις των δύο πρώτων παιδιών της. Πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού κατάφερε να χάσει μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα 16 κιλά και να πρωταγωνιστήσει στο διασημότερο ντεφιλέ εσωρούχων.