Η Lisa Kudrow είχε γενέθλια και από τις αναρτήσεις της Jennifer Aniston και της Courteney Cox μάθαμε τα παρατσούκλια και των τριών

31.07.2023
Η Lisa Kudrow είχε γενέθλια και από τις αναρτήσεις της Jennifer Aniston και της Courteney Cox μάθαμε τα παρατσούκλια και των τριών
Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα των Friends και σήμερα, 30 χρόνια μετά, παραμένουν αγαπημένα... Φιλαράκια!

Η Jennifer Aniston, η Courteney Cox και η Lisa Kudrow έγραψαν (μαζί με τους άντρες της θρυλικής τηλεοπτικής παρέας, David Schwimmer, Matthew Perry και Matt Le Blanc) ιστορία στην τηλεόραση σε μια τηλεοπτική σειρά που λατρεύτηκε (και λατρεύεται ακόμη) αλλά ένωσαν και τις ζωές τους με τον πιο τρυφερό τρόπο.

Οι τρεις τους διατηρούν την πιο γλυκιά και δυνατή φιλία και παραδέχονται πόσο αγαπούν η μία την άλλη με κάθε αφορμή.

Jennifer Aniston: Γιατί δήλωσε ότι οι νέες γενιές βρίσκουν σήμερα το Friends προσβλητικό

Αυτή τη φορά, η αφορμή δόθηκε από τα γενέθλια της μεγαλύτερης της παρέας. Η τηλεοπτική Phoebe, λοιπόν, έγινε 60 ετών και μάλιστα ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Φιλίας και οι κολλητές της τής αφιέρωσαν από μία εορταστική ανάρτηση αποκαλώντας την με το προσωπικό της παρατσούκλη η καθεμία.

«Σας καλώ να γιορτάσετε μαζί μου έναν από τους αγαπημένους μου ανθρώπους στον πλανήτη, τη Lisa Kudrow», γράφει η 54χρονη Aniston μιλώντας για τη σχεδόν 30 ετών φιλία τους και τονίζοντως πως πρόκειται για μία από τις πιο ταλαντούχους κωμικούς/ηθοποιούς και πως ήταν τιμή της να εργαστεί μαζί της εκείνα τα λαμπερά χρόνια αλλά και πολλά ακόμη που θα ΄έρθουν. «Floosh» την αποκάλεσε η Jennifer Aniston, με ένα «Joooo» απάντησε η Kudrow.

{https://www.instagram.com/p/CvV3k2iM5Ox/?img_index=1}

Courteney Cox: Η κόρη της στη σκηνή με τους Snow Patrol κι εκείνη με τον Bruce Springsteen [video]

Με την ίδια αγάπη ευχήθηκε στην εορτάζουσα και η τρίτη της παρέας, Courteney Cox. Η 59χονη ηθοποιός επίσης χρησιμοποίησε το χαϊδευτικό που έχει για την Kudrow που ειναι το «Loot» ενώ στη συνέχεια της λεζάντας τόνισε πως η Lisa είναι ο πιο έξυπνος, πιο αστείος, πιο συμπονετικος άνθρωπος που ξέρει αποκαλύπτοντας πως το δώρο που κάνει σ' εκείνους που αγαπά είναι να νιώθουν πάντα ορατοί και αγαπητοί.

Στην επίσης γεμάτη αγάπη απάντηση της Kudrow μαθαίνουμε πως εκείνη φωνάζει την Cox «Cahoot». Εκείνες ξέρουν.

{https://www.instagram.com/p/CvWCasexX0x/?img_index=1}

Τελευταία τροποποίηση στις 01.08.2023 - 08:11