Kate Beckinsale: Η πιο σέξι 50αρα ποζάρει με αποκαλυπτικό κορμάκι καλυμμένο με κρύσταλλα Swarovski

Η εορτάζουσα με την Demi Moore που παραβρέθηκε στο πάρτι για τα 50 χρόνια της
Η εορτάζουσα με την Demi Moore που παραβρέθηκε στο πάρτι για τα 50 χρόνια της
Tι καλύτερο από το να κλείνεις τα 50 ενώ είσαι μια κούκλα και έχεις στυλ!

Η Kate Beckinsale μοιράστηκε μερικές εορταστικές φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της που ήταν γεμάτο «αγάπη και λάμψη», με την σταρ να αστράφτει φορώντας ένα κορμάκι καλυμμένο με κρύσταλλα Swarovski, για να καλωσορίσει τη νέα της δεκαετία.

«Τα πιο εκπληκτικά γενέθλια συνεχίζονται... τι πάρτι ήταν αυτό - γεμάτο αγάπη και λάμψη και οι καλύτεροι άνθρωποι», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, προσθέτοντας: «Σας ευχαριστώ όλους και ιδιαίτερα τον καθένα».

Στις φωτογραφίες όπως θα δεις, η ηθοποιός φοράει ένα αμάνικο χειροποίητο κορμάκι του Cavanagh Baker, σε στυλ ζιβάγκο διακοσμημένο με πέτρες Swarovski.

Την εκθαμβωτική εμφάνιση ολοκλήρωσε με μια μακριά φτερωτή κάπα Nicole + Felicia Couture την οποία είχε τυλίξει γύρω από τα χέρια της καθώς γλεντούσε με φίλους όπως τους Demi Moore, Adam Lambert, Demi Lovato και τον Βρετανό τηλεοπτικό αστέρα Vas J. Morgan.

Στο νοσοκομείο η Kate με ρήξη κύστης στις ωοθήκες - Η ανάρτηση που αποκάλυψε την αλήθεια

Η Beckinsale επέλεξε να κάνει τα μαλλιά της αλογοουρά, προσθέτοντας έναν μεγάλο μαύρο φιόγκο και να φορέσει διαμαντένια σκουλαρίκια.

{https://www.instagram.com/p/CvWAzruRMFn/?img_index=1}

Ωστόσο σε μια φωτογραφία, δίνει στους θαυμαστές της την ευκαιρία να χαζέψουν τις πανυψηλές διάφανες γόβες της και το διακοσμημένο με στρας τσαντάκι της Self-Portrait.

snapinsta.app_364054025_267164236042519_2927222704952954092_n_1080.jpg

Αργότερα το βράδυ, η σταρ - που έχει κάνει ένα τατουάζ στο χέρι της προς τιμήν της μητέρας και της κόρης της – άλλαξε και φόρεσε ένα σέξι κόκκινο βελούδινο φόρεμα, με στολίδια από στρας και φιόγκους και κοψίματα στη μέση.

snapinsta.app_364263700_200279712741032_5076294399570492982_n_1080.jpg

Φυσικά, οι θαυμαστές της έσπευσαν να ευχηθούν χρόνια πολλά στην Beckinsale και επίσης να εκφράσουν τη δυσπιστία τους ότι στην πραγματικότητα είχε κλείσει τα 50.

«Χρόνια πολλά Benjamin Βutton», έγραψε ένας θαυμαστής.

«Η πιο σέξι 50χρονη εν ζωή;» αναρωτήθηκε ένας άλλος χρήστης του Instagram, ενώ ένας τρίτος πρόσθεσε: «Δεν είσαι καν πάνω από 40».

Kate Beckinsale: Η ημίγυμνη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί που ξάφνιασε [photos]

Πράγματι, πολύς κόσμος αμφισβητεί εδώ και καιρό την αγέραστη εμφάνιση της σταρ, με αποτέλεσμα η Beckinsale να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες κάποιων φαν της για αισθητικές επεμβάσεις μετά την λαμπερή εμφάνισή της στο Φεστιβάλ των Καννών τον Μάιο.

«Χωρίς νήματα, χωρίς λίφτινγκ, χωρίς μπότοξ, χωρίς λέιζερ, χωρίς επέμβαση στη μύτη, χωρίς filler», έγραψε για να απαντήσει σε ένα άτομο που αναρωτιόταν αν «έκανε λίφτινγκ».

Ενώ η Beckinsale είπε ότι δεν κάνει ενέσεις, πρόσθεσε ότι στηρίζεται σε «περιποιήσεις προσώπου με prp για την ενίσχυση του κολλαγόνου και μικρορεύματος για σύσφιξη του δέρματος και οξυγόνο».

Ότι και να κάνει, ξεκάθαρα λειτουργεί! Χρόνια της πολλά!

Τελευταία τροποποίηση στις 01.08.2023 - 08:59