Kate Beckinsale: Η ημίγυμνη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί που ξάφνιασε [photos]

06.09.2018
Kate Beckinsale: Η ημίγυμνη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί που ξάφνιασε [photos]
Στα 45 της χρόνια, η δημοφιλής ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της. Και, προφανώς, σκέφτηκε να τις επιδείξει δημοσίως.

Πρόκειται για μια από τις πιο όμορφες και χαμηλών τόνων ηθοποιούς της γενιάς της που όμως θέλησε να κάνει... θόρυβο. Και επέλεξε να το κάνει στο κόκκινο χαλί των βραβείων "GQ Men Of The Year Awards 2018" χθες το βράδυ.

Η Kate Beckinsale εμφανίστηκε σχεδόν γυμνή με μια στυλιστική επιλογή που δίχασε τους φίλους της. Προφανώς έχει το "σουλούπι" να υποστηρίξει μια τέτοια εμφάνιση, όμως... μήπως το παράκανε;

Μία από τις τελευταίες δημιουργίες του Julien Macdonald επέλεξε η 45χρονη σταρ, για τη βραδιά αυτή και έβαλε "φωτιά" στο κόκκινο χαλί. Ωστόσο δεν ήταν λίγα τα αρνητικά σχόλια που συγκέντρωσε η εμφάνισή της αυτή, κυρίως λόγω του... σοκ που προκάλεσε ως επιλογή για τη συγκεκριμένη ηθοποιό.

Αυτό το διάβασες; Julia Roberts: Η σπάνια, τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της και το κρυμμένο μήνυμα

H Kate Beckinale έχει μια κόρη από την πολυετή σχέση της με τον ηθοποιό Michael Sheen, τη 19χρονη Lilly, ενώ από το 2016 που έχει χωρίσει από τον σύζυγό της, σκηνοθέτη Len Wiseman, παραμένει single.