Διαζύγιο για Κέιτ Μπέκινσειλ & Λεν Γουάιζμαν -Τρίτο πρόσωπο στη μέση Ύστερα από 12 χρόνια γάμου | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
16:46
26/10/2016
ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ

Διαζύγιο για Κέιτ Μπέκινσειλ & Λεν Γουάιζμαν -Τρίτο πρόσωπο στη μέση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για τα μάτια μιας πολύ νεότερης ηθοποιού λέγεται ότι χωρίζει ο 43χρονος σκηνοθέτης τη συνομήλικη σύζυγό του των 12 ετών.

Μετά το διαζύγιο των Μπραντζελίνα και τον χωρισμό της Ναόμι Γουάτς από τον Λιβ Σράιμπερ, έρχεται η είδηση για το "κλείσιμο" ακόμη ενός σπιτικού, ενώ ακούγεται έντονα... η κουτσουκέλα.

 

O λόγος για την Κέιτ Μπέκινσεϊλ και τον Λεν Γουάισμαν, οι οποίοι ήταν παντρεμένοι 12 χρόνια. Σύμφωνα με το TMZ, η αίτηση διαζυγίου κατατέθηκε από εκείνον, επικακαλούμενος "αγεφύωτες διαφορές" ενώ το γεγονός ότι δεν γίνεται λόγος για κανενός είδους οικονομική απαίτηση οδηγεί στο συμπέρασμα ότι προφανώς υπάρχει προγαμιαίο συμβόλαιο οπότε όλα τα θέματα είνα λυμένα.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι καιρό πριν την είδηση για τον χωρισμό, ο Γουάισμαν είχε θεαθεί πολλές φορές μετην 25χρονη ηθοποιό CJ Φράνκο [φωτό κάτω] με την οποία λέγεται ότι είναι "τρελαμένος" παρότι κρατούν ακόμη χαμηλό προφίλ.

Δες ακόμη 15 πρωταγωνίστριες που ερωτεύτηκαν τους σκηνοθέτες τους


 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ