Ο κομμωτής της Jennifer Lopez μοιράστηκε το πιο εύκολο κόλπο για ογκώδη αλογοουρά

10.10.2022
Ο κομμωτής της Jennifer Lopez μοιράστηκε το πιο εύκολο κόλπο για ογκώδη αλογοουρά
Πώς να αποκτήσεις εντυπωσιακό όγκο σε τρια δευτερόλεπτα

Σε ό,τι αφορά τα μαλλιά, η Jennifer Lopez, η Kim Kardashian και η Dua Lipa έχουν ένα κοινό μυστικό όπλο. Το όνομά του; Chris Appleton. Ο γεννημένος στη Βρετανία στυλίστας με έδρα το Los Angeles είναι το ταλέντο πίσω από μερικές από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις των διασημοτήτων - από το look της Kim Kardashian μέχρι εκείνο της J.Lo στο ημίχρονο στο Super Bowl.

Ήρθε η ώρα να αναβαθμίσεις τη ρουτίνα περιποίησης μαλλιών σου για το φθινόπωρο

Ο Appleton έχει δουλέψει σε γυρίσματα, κόκκινα χαλιά και εκδηλώσεις. Στην πορεία αναμφίβολα χρειάστηκε να βρει μερικές γρήγορες και δημιουργικές λύσεις όταν δεν είχε χρόνο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι ο άνθρωπος τον οποίο αξίζει να συμβουλευτείς για μερικά αποτελεσματικά χτενίσματα μαλλιών. Σε μια πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram, ο Appleton μοιράστηκε ένα βίντεο με τον εαυτό του να φτιάχνει ένα χαριτωμένο χτένισμα με τη λεζάντα «Δοκίμασε αυτό το βολικό hack για αλογοουρές».

Το σοκολατένιο κερασί χρώμα μαλλιών είναι το must του Φθινοπώρου

Αφού δημιούργησε μια κανονική ψηλή αλογοουρά στο στέμμα του κεφαλιού, ο Appleton γλίστρησε τη ζώνη των μαλλιών μερικά εκατοστά προς τα πίσω για να τη χαλαρώσει. Δημιούργησε μια τρύπα στα μαλλιά ακριβώς πάνω από τη ζώνη, στη συνέχεια δίπλωσε την αλογοουρά κάτω από τη ζώνη και προς τα πίσω μέχρι την τρύπα για να δημιουργήσει επιπλέον ύψος, αφού η αλογοουρά κάθεται πάνω από τη ζώνη. Τράβηξε την αλογοουρά πιο σφιχτά για να την σηκώσει ακόμα πιο ψηλά και τελείωσε ανακατεύοντάς την με τα δάχτυλά του. Το αποτέλεσμα, λέει, είναι ο διπλάσιος όγκος, με τον οποίο σίγουρα μπορούμε να δουλέψουμε.