Στο νοσοκομείο η Kate με ρήξη κύστης στις ωοθήκες - Η ανάρτηση που αποκάλυψε την αλήθεια

31.01.2019
Στο νοσοκομείο η Kate με ρήξη κύστης στις ωοθήκες - Η ανάρτηση που αποκάλυψε την αλήθεια
Μια πραγματικά "ενδιαφέρουσα" ιστορία με πρωταγωνίστριες τη δούκισσα του Cambridge και την... Kate Beckinsale.

Αν κάτι σου θυμίζει το περιστατικό έχεις δίκιο. Ήταν μόλις την περασμένη εβδομάδα όταν η Kate Beckinsale αποκάλυψε την περιπέτεια που είχε με την υγεία της, αναρτώντας στα social media και φωτογραφίες της από το κρεβάτι του πόνου.

Σήμερα, η 45χρονη σταρ επανέρχεται στο θέμα θέλοντας να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για το ενδιαφέρον που της έδειξαν, με μια ανάρτηση που, σε πρώτη φάση, ξαφνιάζει πολύ. Μόλις όμως κάποιος ξεπεράσει το αρχικό σοκ, γίνεται αμέσως αντιληπτό το πραγματικά εξαιρετικό χιούμορ της που βασίστηκε, προφανώς, σε μια λανθασμένη ανάρτηση του USA Today, που αφορούσε στην περίπτωσή της.

Διάβασε επίσης: Η Celine Dion μιλά πρώτη φορά για τον κούκλο χορευτή που είναι πάντα δίπλα της

Ο συντάκτης της είδησης, προφανώς μπέρδεψε τις... Κate!!! Η είδηση αφορά στην περιπέτεια υγείας της Beckinsale όμως στη φωτογραφία βλέπουμε ξεκάθαρα τη δούκισσα του Cambridge, η οποία, φυσικά δεν υπέστη σε καμμία περίπτωση ρήξη κύστης στις ωοθήκες!

Η αφορμή για τρολάρισμα, όμως, δόθηκε ξεκάθαρα και η αμερικανίδα σταρ επέλεξε να την εκμεταλλευτεί στο έπακρο μέσω της λεζάντας που συνόδευσε τη φωτογραφία που μοιράστηκε μέσω social media:

Είμαι πολύ συγκινημένη από όλες τις ευγενικές ευχές που έλαβα τις τελευταίες μέρες και συγκλονισμένη από τις παρόμοιες και χειρότερες ιστορίες για κύστες που μου στείλατε. Νιώθω πολύ καλύτερα και ελπίζω το ίδιο να συμβαίνει και με όλα τα κορίτσια που πέρασαν το ίδιο. Επιστρέφω στα βασιλικά μου καθήκοντα τώρα. Ο William σας χαιρετά ❤️

Διάβασε και αυτό: Ο πρίγκιπας William αποκαλύπτει τη νέα εμμονή του George: Μόνο με αυτό ασχολείται

Ιδού και η ανάρτηση που μας έκανε να γελάμε ακόμη. Αλήθεια, η δούκισσα του Cambridge πώς να αντέδρασε;