Η Mandy Moore αποκάλυψε το σύνδρομο με το οποίο διαγνώστηκε ο γιος της - Οι φωτογραφίες με τα εξανθήματα

Η Mandy Moore αποκάλυψε το σύνδρομο με το οποίο διαγνώστηκε ο γιος της - Οι φωτογραφίες με τα εξανθήματα
Δύσκολες μέρες για τη Mandy Moore η οποία αποκάλυψε στο instagram ότι ο 2χρονος γιος της έχει μια περιπέτεια με την υγεία του.

Στο Instagram Story της την Παρασκευή, η πρωταγωνίστρια του This Is Us μοιράστηκε την ιστορία ενός «τρελού εξανθήματος» που ανακάλυψε στον μικρούλη August "Gus" Harrison.

«Αυτό το γλυκό αγόρι ξύπνησε με ένα τρελό εξάνθημα το περασμένο Σάββατο το πρωί», έγραψε δίπλα σε μια φωτογραφία του Gus να απολαμβάνει προβληματισμένος ένα γλειφιτζούρι στο ιατρείο.

mandy2.jpg

Εξηγώντας ότι πίστευε ότι θα μπορούσε να ήταν έκζεμα ή αλλεργία, η Mandy είπε ότι εκείνη και ο σύζυγός της Taylor Goldsmith, «προσπάθησαν να καταλάβουν τι θα μπορούσε να είναι και έκαναν τα πάντα για να τον βοηθήσουν να βρει ανακούφιση από τη φαγούρα».

Αφού τον εξέτασαν ένας παιδίατρος, ένας δερματολόγος και ένας παιδοδερματολόγος, η τραγουδίστρια σημείωσε ότι ο μικρός της «χαμογελάει και γελάει και συνεχίζει τη μέρα του σαν ροκ σταρ που είναι».

Πώς μοιάζει το εξάνθημα λόγω θερμότητας και πώς να το αντιμετωπίσεις

Ανεβάζοντας ένα κοντινό πλάνο του κόκκινου εξανθήματος στα πόδια του μικρού παιδιού, εξήγησε: «Αποδείχθηκε ότι είναι ένα ιογενές παιδικό εξάνθημα που απλώς εμφανίζεται ξαφνικά και ονομάζεται σύνδρομο Gianotto-Crosti».

mandy1.jpg

«Μερικές φορές συνοδεύει ένα κρυολόγημα, αλλά όχι στην περίπτωση του Gus. Είναι παντού στα πόδια του και τις πατούσες (ωχ) και το πίσω μέρος των χεριών του, αλλά πουθενά αλλού».

Η Μoore ανέφερε με πίκρα, «Δεν υπάρχει κάτι να κάνουμε εκτός από κρέμα στεροειδών και Benadryl τη νύχτα. Και θα μπορούσε να διαρκέσει 6-8 εβδομάδες. Ουυυφ. Κάποιος άλλος το έχει βιώσει ποτέ αυτό;».

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Όλο αυτό το πράγμα με το μεγάλωμα ενός παιδιού είναι περίεργο και δύσκολο και μερικές φορές νιώθεις τόσο αβοήθητη (και ναι, είμαι πάντα τόσο ευγνώμων που είναι μόνο μια φαγούρα στο δέρμα). Τα παιδιά είναι ανθεκτικά και όσο εκείνος χαμογελάει μέσα από αυτό, εμείς είμαστε εντάξει».

Η Moore και ο Goldsmith είναι επίσης γονείς του γιου τους, Oscar «Ozzie» Bennett, 9 μηνών. Εν μέσω της συνεχιζόμενης απεργίας των ηθοποιών η ηθοποιός είπε αποκλειστικά στο PEOPLE πώς προσπαθεί να επικεντρωθεί στο να εκτιμήσει τον επιπλέον χρόνο με τους γιους της αυτό το καλοκαίρι.

{https://www.instagram.com/p/CtM4uPqv5lL/?img_index=1}

Mandy Moore: Η αινιγματική ανάρτηση για το άτομο που την πρόδωσε

«Γύρισα στη δουλειά πολύ σύντομα αφού απέκτησα και τα δύο μου παιδιά», είπε για τα δύο αγόρια της. «Ένας μήνας με τον Gus και έξι εβδομάδες με τον Ozzie. Επομένως, το να μην εργάζομαι αυτή τη στιγμή και να έχω πραγματικά αυτόν τον συγκεντρωμένο οικογενειακό χρόνο, είναι τόσο ιδιαίτερο» δήλωσε η Moore για να καταλήξει «Υπάρχουν ένα εκατομμύριο πράγματα που συμβαίνουν ταυτόχρονα. Είναι ακόμα μια πραγματικά, πολύ ιδιαίτερη στιγμή».

Μακάρι ο μικρούλης Gus να το ξεπεράσει γρήγορα.

Τελευταία τροποποίηση στις 31.07.2023 - 08:44