Mandy Moore: Η αινιγματική ανάρτηση για το άτομο που την πρόδωσε

Mandy Moore: Η αινιγματική ανάρτηση για το άτομο που την πρόδωσε
(photo: @mandymoore)
Ένα αινιγματικό story δημοσίευσε η Mandy Moore στο Instagram της, κάνοντας λόγο για μια «προσωπική προδοσία» από κάποιον στη ζωή της.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια χωρίς να θέλει να μπει σε πολλές λεπτομέρειες, έγραψε: «Στη δουλειά. Αντιμετωπίζοντας κάποια ενοχλητικά θέματα που έχουν να κάνουν με προσωπική προδοσία από ένα νέο άτομο στη ζωή μου και προσπαθώ να κατανοήσω τι πρέπει να μάθω από αυτό. Να μην εμπιστεύομαι τους ανθρώπους; Να μην είμαι πολύ γενναιόδωρη; Θέλω να το αφήσω πίσω, αλλά αυτός ήταν κάποιος που είχε στενή εμπλοκή στη ζωή μου για ένα μικρό διάστημα. Φίλε, μερικοί άνθρωποι σε απογοητεύουν πραγματικά. Ο εγωισμός και η έλλειψη σεβασμού είναι ΑΓΡΙΑ».

mandy-1.jpg

Στη συνέχεια δημοσίευσε μιαν άλλη φωτογραφία της με τη λεζάντα: «Βαθιά ανάσα. Τόσο ευγνώμων για την οικογένειά μου και τα μωρά μου και αυτή τη ζωή. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μου στερήσει αυτή τη χαρά. Από το καλό στο καλύτερο, σωστά;» κοιτάζοντας τον φακό σα να στέλνει απευθείας μήνυμα στον παραλήπτη που «ξέρει αυτός ποιος είναι».

mandy-2.jpg

Ακολούθησε μια ακόμη φωτογραφία της να σχηματίζει με τα δάχτυλά της το σήμα της ειρήνης και να λέει: «Αφήστε τους να μάθουν και δώστε τόπο στην οργή».

mandy-3.jpg

Η Mandy θέλοντας, τέλος, να δείξει στους followers της ότι έχει ξεπεράσει το θέμα, μοιράστηκε μια φωτογραφία της οικογένειάς της, χαρακτηρίζοντας την ως «Η καρδιά μου» καθώς και φωτογραφίες από την πρόσφατη ανακαίνιση του σπιτιού της.

mandy-4.jpg

Σε κάθε περίπτωση οι αναρτήσεις είναι μυστηριώδεις αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν αφορούν κάποιον από την οικογένειά της. Πρόκειται για ένα νέο άτομο από το εργασιακό περιβάλλον της που την πρόδωσε και την πλήγωσε όμως η Mandy το άφησε πίσω και έδειξε σε όλους ότι η ζωή συνεχίζεται.

Ως προς τα υπόλοιπα κομμάτια της προσωπικής της ζωής η ηθοποιός είναι πανευτυχής με τους άντρες της, καθώς εκείνη και ο σύζυγός της, Taylor Goldsmith, υποδέχτηκαν τον δεύτερο γιο τους τον περασμένο Οκτώβρη.

{https://www.instagram.com/p/CpI12X3uS2o/}

Τελευταία τροποποίηση στις 06.04.2023 - 08:42