Emma Heming: H φωτογραφία του συζύγου της, Bruce Willis, μαζί με την πρώην του, Demi Moore που δημοσίευσε και το σχόλιο

Emma Heming: H φωτογραφία του συζύγου της, Bruce Willis, μαζί με την πρώην του, Demi Moore που δημοσίευσε και το σχόλιο
Μιλάμε για μια από τις πιο αγαπημένες, ευρύτερες οικογένειες στη διεθνή σόουμπιζ.

Είναι συνηθισμένο στις σχέσεις της νυν με την πρώην να υποβόσκει μια ζήλια αλλά υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις όπου όχι μόνο δεν έχουν ανταγωνισμό μεταξύ τους αλλά αγαπιούνται κιόλας. Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι η σημερινή σύζυγος του Bruce Willis, Emma Heming που όπως δήλωσε δημόσια, της «άρεσε» να βλέπει τον σύντροφό της με την πρώην σύζυγό του, Demi Moore.

Παππούδες θα γίνουν η Demi Moore και ο Bruce Willis- Η μεγαλύτερη κόρη τους είναι έγκυος

Η Emma Heming δημοσίευσε σε ένα story της στο Instagram μια παλιά φωτογραφία του δημοφιλούς ηθοποιού και της πρώην συζύγου του, Demi Moore, γράφοντας: «Ναι. Και εμένα. Μου άρεσαν μαζί». Στην πραγματικότητα η Hemming έκανε repost την ανάρτηση κάποιου fan, ο οποίος ευχόταν στον Bruce για τα γενέθλιά του, στέλνοντας ταυτόχρονα την αγάπη του στη γυναίκα του και την οικογένειά του, όμως στο καρουζέλ φωτογραφιών είχε εικόνες της Moore και των τριών θυγατέρων τους. Ανώτερη των περιστάσεων η Emma.

emma.jpg

Να σου θυμίσουμε ότι η Demi και ο Willis ήταν παντρεμένοι από το 1987 έως το 2000. Οι δύο γυναίκες έχουν αναπτύξει τα τελευταία χρόνια μια πολύ στενή σχέση ειδικά μετά τα προβλήματα υγείας του Willis.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η Heming, η Μoore και τα παιδιά τους μετακόμισαν όλοι μαζί στο κτιριακό συγκρότημα της οικογένειας στο Idaho όχι μόνο για να περάσουν τις ημέρες της πανδημίας αλλά και για να φροντίσουν τον Willis ο οποίος όπως είναι γνωστό πάσχει από μετωποκροταφική άνοια.

Πριν από ένα χρόνο, η οικογένεια του Willis ανακοίνωσε την απόσυρση του από την υποκριτική αφού διαγνώστηκε με αφασία.

Μετά από μερικούς μήνες, η οικογένεια αποκάλυψε ότι η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί και η διάγνωσή του είχε αλλάξει σε μετωποκροταφική άνοια.

Ωστόσο, ο Willis μέσα στην ατυχία του είναι τυχερός γιατί έχει κοντά του τα αγαπημένα του πρόσωπα. Μάλιστα γιόρτασε πρόσφατα τα 68α γενέθλιά του περιτριγυρισμένος από όλη την οικογένειά του. Στο βίντεο που κυκλοφόρησε φαίνεται να τραγουδά και να κλαίει με λυγμούς πριν σβήσει τα κεριά των γενεθλίων του.

«Είναι τόσο αξιαγάπητος. Και θα τον αγαπώ πάντα. Χρόνια πολλά γλυκέ μου», έγραψε στα social η 44χρονη Heming.

{https://www.instagram.com/p/Cp_EC-ru8MP/}

Το μοντέλο μίλησε επίσης για τη διάθεση της λέγοντας στους followers της ότι «ξεκίνησε το πρωί της κλαίγοντας». «Έχω στιγμές θλίψης κάθε μέρα, πονάω καθημερινά και πραγματικά το νιώθω σήμερα στα γενέθλιά του». Και πράγματι είναι πολύ σπαρακτικό να βλέπεις τον άνθρωπό σου να βιώνει δύσκολη κατάσταση.

Τελευταία τροποποίηση στις 06.04.2023 - 09:49