Demi Moore - Bruce Willis: Τι κάνουν μαζί εν μέσω καραντίνας και μάλιστα με ασορτί... πιζάμες;

07.04.2020
Demi Moore - Bruce Willis: Τι κάνουν μαζί εν μέσω καραντίνας και μάλιστα με ασορτί... πιζάμες;
Ε, αυτό το ζευγάρι έχει περάσει την έννοια "πολιτισμένοι πρώην σύζυγοι" σε άλλο επίπεδο!!!!

Η Demi Moore και ο Bruce Willis υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Η σχέση τους πέρασε μια κρίση μετά τον άσχημο χωρισμό εκείνης από τον Ashton Kutcher, όμως τα τελευταία χρόνια -και αφού οι σχέσεις της Demi έχουν αποκατασταθεί πλήρως και με τα κορίτσια της -που την είχαν ξεγράψει τελείως- τα πράγματα επέστρεψαν στα "φυσιολογικά". Και, μάλιστα με το παραπάνω!

Για την ιστορία, ο Bruce Willis έχει στο μεταξύ ξαναπαντρευτεί και έχει ακόμη δυο κόρες από αυτό το γάμο του. Στον γάμο του μάλιστα η Demi ήταν εκεί "πρώτη και καλύτερη".

Και φτάνουμε, λοιπόν, στο σήμερα, όπου μία ανάρτηση της μικρής κόρης του ζεύγους, της Talulah, αποκάλυψε τα πρόσφατα οικογενειακά παιχνίδια τους εν μέσω καραντίνας.

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε τον Bruce αγκαλιά με την Demi και πίσω τους την Scout με τον σύντροφό της αδελφής της, Talulah, Dillon Buss, ντυμένους όλους με την ίδια ολόσωμη, ασπροπράσινη, ριγέ, πιζάμα! Στη λεζάντα διαβάζουμε δυο λέξεις: "Chaotical Neutral" και ιδού:

Δεν είναι μόνοι όμως. Σε άλλη φωτογραφία που αναρτήθηκε στα stories της νεαράς, βλέπουμε όλη την παρέα, μεταξύ των οποίων διακρίνουμε και τη δεύτερη κόρη του ζεύγους, τη Talulah και τον σύντροφο της Scout, Jake Miller, μαζί με ακόμη δυο άντρες και τα σκυλάκια τους, όλους με το ίδιο outfit!

Το περιοδικό People επιβεβαιώνει ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε εν μέσω καραντίνας, όμως δεν εξηγεί αν η ομάδα περνά γενικώς μαζί τον... εγκλεισμό!