Anne Hathaway: Αποκάλυψε ότι τα προβλήματα με τη γονιμότητα επηρέασαν την ψυχική της υγεία

30.03.2022
Anne Hathaway: Αποκάλυψε ότι τα προβλήματα με τη γονιμότητα επηρέασαν την ψυχική της υγεία
Η ειλικρίνεια της Anne Hathaway σε σημαντικά και δύσκολα ζητήματα, είναι ένας από τους πολλούς λόγους που είναι ιδιαίτερα αγαπητή. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε πρόσφατα για τις εμπειρίες της εγκυμοσύνης της για λογαριασμό του WSJ. Μagazine. Η Ηathaway όχι μόνο είπε ότι είναι ανοιχτή στο να υποδεχτεί ένα τρίτο παιδί στο μέλλον, αλλά ήταν ειλικρινής για τα προβλήματα γονιμότητας και τις εμπειρίες μετά τον τοκετό των δύο παιδιών της.

Συγκεκριμένα είπε, «Υπάρχει αυτή η τάση να απεικονίζεται η εγκυμοσύνη, η απόκτηση παιδιών, υπό ένα πρίσμα, σαν να είναι όλα θετικά. Αλλά ξέρω από τη δική μου εμπειρία, ότι είναι πολύ πιο περίπλοκο από αυτό. Όταν ανακαλύπτεις ότι ο πόνος σου μοιράζεται και με άλλους, απλώς σκέφτεσαι: “Νιώθω ότι αυτές είναι χρήσιμες πληροφορίες που πρέπει να έχω, επομένως δεν απομονώνομαι στον πόνο μου”. Θέλω να πω, για ποιο πράγμα να ντρέπομαι; Αυτό είναι θλίψη και αυτό είναι μέρος της ζωής.»

Η Ηathaway παντρεύτηκε με τον σύζυγό της Adam Schulman [φωτό κάτω] το 2012 σε μια μικρή τελετή. Οι δυο τους έχουν μαζί δύο γιους που ονομάζονται Jonathan Rosebanks και Jack, ηλικίας 6 και 2 ετών αντίστοιχα.

Η σταρ του Locked Down ήταν πολύ ανοιχτή στο παρελθόν για οτιδήποτε έχει να κάνει με τη μητρότητα. Τον Ιούλιο του 2019, όταν η Hathaway ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της με μια αξιολάτρευτη ανάρτηση στο Instagram, δίνοντας επίσης ένα μήνυμα αγάπης σε ανθρώπους που παλεύουν με την υπογονιμότητα, όπως η ίδια.

Είπε, «Δεν είναι για ταινία…, δεν είναι αστείο για όλες που περνούν από τη στειρότητα και την κόλαση της σύλληψης, να ξέρετε ότι δεν ήταν μια ευθεία γραμμή για καμία από τις εγκυμοσύνες μου. Σας στέλνω έξτρα αγάπη».