Νεαρός ηθοποιός προκαλεί με γυμνή selfie στο Instagram [photo]

16.04.2015
Νέος, ωραίος, γυμνασμένος, φέρελπις και ατρόμητος στα... social media. Κάνει αποτρίχωση για λόγους δουλειάς -όπως έχει δηλώσει ο ίδιος παλαιότερα- και για να φωτογραφίζεται ως μοντέλο. Για άλλη μια φορά, ο νεαρός ηθοποιός ποστάρει μια γυμνή φωτογραφία του στο Instagram.

Αυτή τη φορά ο Θεοχάρης Ιωαννίδης έχει μόλις σηκωθεί από το κρεβάτι και κοιτάει τον φακό γυμνός και νυσταγμένος...

Ο νεαρός ηθοποιός της σειράς «Μπρούσκο» είναι πολύ χαλαρός στα social media γεγονός που έχει παρεξηγηθεί πολλές φορές. Σε παλαιότερή του συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Kύπρου είχε πει για μια φωτογραφία που είχε ποστάρει στο Instagram που τον έδειχνε όρθιο πλάτη να πηγαίνει προς.. νερού του:

«Αυτός ήταν ένας τρόπος για να δείξω πού έχω γραμμένη την εικόνα μου! Ουσιαστικά δεν με αφορά η εικόνα μου, ρε φίλε. Δεν επιδίωξα ποτέ να έχω τηλεοπτική persona, γιατί δεν μπορώ να την αντιμετωπίσω. Είμαι εντελώς ανισόρροπος, αλαλούμ, αλλά ξέρω τι θέλω να κάνω στη ζωή μου. Δεν μπορώ να εγκλωβιστώ σε "πρέπει" και "δεν πρέπει". Ακολουθώ πιστά το ένστικτό μου και αυτά που θέλω. Και σε αυτά τα δίνω όλα. Βέβαια, αν ενοχλήσω, τότε ζητάω συγνώμη, αλλά δεν πιστεύω ότι ενοχλώ με αυτά που κάνω».