Άγρια επίθεση Τριαντάφυλλου σε Ρέμο!

16.04.2015
Σχεδόν 20 χρόνια πριν, Αντώνης Ρέμος και Τριαντάφυλλος είχαν συνεργαστεί με τρελή επιτυχία στις "Χάντρες", ενώ η συνεργασία τους είχε συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Κι έρχεται τώρα ο Τριαντάφυλλος και κάνει τρελή επιθεση στον Ρέμο, με απίστευη ειρωνεία. Ο λόγος; Ο αποκλεισμός του Αντώνη Σιγανού από το Voice, που ήταν στην ομάδα του Αντώνη. Ο Σιγανός είναι φίλος και συντοπίτης του Τριαντάφυλλου, αφού και οι δύο κατάγονται από τη Ρόδο. Και ο τραγουδιστής δεν είδε με διόλου καλό μάτι τον αποκλεισμό.

Έτσι, ξέσπασε στην τηλεοπτική κάμερα εναντίον του coach. «Ο Αντώνης (εννοεί τον Σιγανό) ήταν τελείως εκτός έδρας. Με το που βγήκε, φωνάζουν οι άλλοι το όνομα του αλλουνού, έχει μέσα 200 άτομα, ένα αυτό. Δεύτερον, δεν φέραμε εμείς εδώ δύο καράβια να έχουμε 1000 άτομα από τη Ρόδο. Εγώ έλεγα ότι θα περάσουν και οι δύο και περίμενα ότι κάποιος θα πατήσει το κουμπί, αφού λέγανε ότι είναι φοβερή φωνή, δυνατός και δεν είναι... Σιγανός. Τα σημεία που έδωσε ο coach δεν ήταν δίκαια. Έπρεπε εκεί που κάνει οκτάβα το παιδί το άλλο, να κάνει και ο άλλος. Να δείξει δηλαδή ότι "ό, τι κάνω στον έναν, κάνω και στον άλλον", έτσι δεν πάει;" είπε.

Και συνέχισε: "Ο Αντώνης Ρέμος τραγουδάει με το δικό του στυλ και ο καθένας τραγουδάει με το δικό του στυλ. Ο Ρέμος τι φοβήθηκε; Μη χάσει κανέναν πελάτη από το Λαύριο; Για μένα δεν ήταν δίκαιο όλο το θέμα αυτό. Ο Ρέμος φοβάται μη χάσει κανέναν πελάτη από το Λαύριο. Ρέμο, μην φοβάσαι ρε, το Λαύριο θα έρχεται να σε βλέπει»!!!