Ελληνικός τελικός Eurovision - Τα νούμερα τηλεθέασης και τα μπαλέτα Φλωρινιώτη [photos+vds]

05.03.2015
Βραδιά ελληνικού τελικού Eurovision χθες, αλλά οι ντελιβεράδες δεν είχαν τόση δουλειά όση περίμεναν! Σύμφωνα με τα πρώτα προσωρινά στοιχεία, ο μουσικός διαγωνισμός δεν κατάφερε να αποτελέσει το τηλεοπτικό ατού της Νέριτ, καθώς τα ψυχαγωγικά προγράμματα των άλλων καναλιών με ταινίες και σειρές, κατάφεραν να κλέψουν νούμερα τηλεθέασης.

Μόλις το 13,6 % στο γενικό σύνολο και το 17,7% στο δυναμικό κοινό έμειναν στη ΝΕΡΙΤ για να δουν τον ελληνικό τελικό της Eurovision. Η «Μουρμούρα», η «Δικαίωση», αλλά και η σταθερή αξία ο απολαυστικός «Μπακαλόγατος», που έπαιζαν την ώρα του τελικού στα άλλα κανάλια, σε πολλά τέταρτα κατάφεραν να περάσουν μπροστά από τη Eurovision.

Η παρουσία της Μαίρης Συνατσάκη και της Ντορέττας Παπαδημητρίου όπως και κάποια guest, δεν στάθηκαν αρκετά για να κρατήσουν το τηλεοπτικό κοινό στο κρατικό κανάλι.

Η γνωστή τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμέλη άσκησε αυστηρή κριτική

Με την καυστική της πένα η γνωστή τηλεκριτικός άσκησε αυστηρή κριτική στον ελληνικό τελικό της Eurovision και σχολίασε πως επρόκειτο για έναν αργό και βασανιστικό θάνατο, ενώ για τις παρουσιάστριες ότι έμοιαζαν με «μπαλέτα Φλωρινιώτη».

Τα βασικά σημεία της κριτικής της:

«Σε μία βασανιστική βραδιά που δεν τελείωνε, σε έναν ακατάλληλο χώρο με μικρή σκηνή, με κακή σκηνοθεσία και συμμετοχές που άγγιζαν τα όρια του τρολ επελέγη το μη χειρότερο για να συντηρήσει το πανηγυράκι που φέρνει νούμερα, για μία ακόμη χρονιά. Ο ελληνικός τελικός, ο οποίος θα μπορούσε να τιτλοφορείται και ως «Ο αργός και βασανιστικός θάνατος της αισθητικής», είχε παρουσιάστριες τις Ντορέττα Παπαδημητρίου και Μαίρη Συνατσάκη.

(...)

Οι δύο κυρίες παρά την φιλότιμη προσπάθειά τους χάνουν με μεγάλη διαφορά σε σύγκριση με το δίδυμο Καπουτζίδη - Βανδή το οποίο ομολογουμένως κεντούσε επί σκηνής. Υπερβολικό το ντύσιμό τους ως και ατυχές, ακολούθησε προφανώς την λογική που είδαμε να ακολουθείται και επί σκηνής με κάποιες εκ των διαγωνιζομένων να παραπέμπουν σε μπαλέτα Φλωρινιώτη.

Μάλλον σε αυτή την εμφάνιση αναφερόταν η τηλεκριτικός!