Βίσση: Γιατί κοτάει να πει το όνομα της Βανδή;

05.03.2015
Μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Άννα Βίσση, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην «αιώνια» κόντρα της με την Δέσποινα Βανδή.

Και μπορεί στην ίδια συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ, η «απόλυτη» να μη δίστασε να αποκαλύψει την ηλικία της (57 ετών), όμως… κότεψε (δηλαδή δείλιασε) να πει το όνομα της Δέσποινας! Στην επίμαχη συνέντευξη, ο δημοσιογράφος ρωτά τη Βίσση αν θεωρεί λάθος την «κόντρα» με τη Βανδή.

Κι εκείνη απαντά: «Ούτε αυτό ήταν δική μου ευθύνη ή επιλογή. Αυτό είναι του κόσμου. Εγώ δεν ανέφερα ποτέ στη ζωή μου το όνομα που είπες. Με ρωτούν. Αν δεν απαντήσω, θα με πουν κομπλεξική. Αν απαντήσω άσχημα, θα πουν ότι με νοιάζει. Αν απαντήσω καλά, θα με πουν ψεύτρα. Το απέδωσε τέλεια ο Billy Bob Thornton στις Χρυσές Σφαίρες. “Ό, τι και να πω, θα μπλέξω. Οπότε, ευχαριστώ»

Το γεγονός ότι απέφυγε να πει το όνομα της «αιώνιας», προτιμώντας τη σχεδόν υποτιμητική ατάκα «εγώ δεν ανέφερα ποτέ στη ζωή μου το όνομα που είπες» - να μας συγχωράει – αλλά είναι ΔΙΚΗ της ευθύνη, που πάει να «ζωντανέψει» ένα φάντασμα του παρελθόντος!

Για να μην πούμε, ότι το έκανε με την επόμενη απάντηση της, όπου χρόνια μετά την περίφημη κόντρα τους, κι ενώ τα πάντα έχουν αλλάξει – ακόμη και οι ίδιες, αφού η μία το έριξε στην υποκριτική και η άλλη στην κριτική σε talent shows – η Βίσση κατηγορεί ευθέως τη Βανδή ότι τη μιμούταν!

Όταν ρωτήθηκε, δηλαδή, αν πιστεύει πως έφερε κέρδη σε κάποιους η υποτιθέμενη κόντρα, είπε: «Δεν γνωρίζω. Δεν μιμούμουν εγώ, άλλος το έκανε, αλλά εμένα ρωτούσαν. Άρα, η δική μου θέση ήταν δυσκολότερη»