Η Μενεγάκη απαντά στη Λυμπέρη [και είναι τσαντισμένη- vds]

19.02.2015
Εμφανώς ενοχλημένη, η Ελένη Μενεγάκη, απάντησε με τον δικό της τρόπο στο κείμενο της Έλενας Μακρή- Λυμπέρη που αναφερόταν στο πρόσωπό της με λόγια όχι και τόσο εγκωμιαστικά, αλλά και στον «φίλο» της Αρης Καβατζίκη, διευθυντή σύνταξης του περιοδικού Hello που ξεσπάθωσε εναντίον της στο Πρωινό του Ant1 (19/2).

Αφορμή όλων αυτών; Το εξώδικο που κατέθεσε η διάσημη ελληνίδα παρουσιάστρια στο περιοδικό, επειδή δημοσίευσε –με Pixels- φωτογραφίες των παιδιών της από το πάρτι της κόρης της.

Στην έναρξη της εκπομπής, της η Ελένη Μενεγάκη με το βιβλίο «Γελωτολογία» ανά χείρας και με ειρωνικό ύφος είπε: «Εδώ είμαι με σύνθημα "Γελωτολογία"! Αυτά, έτσι γιατί είναι συνθήματα που φέρνουν χαρά στη ζωή. Γελωτολογία. Ακούγοντάς το τι σκέφτεστε ρε παιδιά; Και ευτυχώς κάθε μέρα μας ξημερώνει και κάτι να μας κάνει και λίγο να γελάσει το χειλάκι μας. Βελτιώστε τη ζωή σας με τη βοήθεια της επιστήμης του γέλιου... αν δεν βρείτε κάτι γύρω σας να γελάσετε, υπάρχει επιστήμη θα τη βρούμε, θα τη συζητήσουμε. Το βιβλίο αυτό θεωρώ ότι σε κάποιους θα χρησιμεύσει πάρα πολύ».

Σημειώστε πως αυτή είναι μία από τις σπάνιες φορές που η Ελένη Μενεγάκη απαντά σε σχόλια ή αναφορές άλλων στο πρόσωπό της.