Η bodybuilder που έχει κάνει έξαλλες τις μαμάδες [photos]

19.02.2015
Είναι η γυναίκα που μισούν οι μαμάδες που έχουν διαβάσει την ιστορία της αλλά εκείνη δεν πτοείται και συνεχίζει την ίδια καθημερινότητα χωρίς να δίνει βάση στα άσχημα σχόλια.

Η Mary Jane Catherine Tyler είναι φανατική του bodubuilding, προσέχει πάρα πολύ τη φυσική της κατάσταση και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις όταν αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της μέχρι και τον ένατο μήνα, γυμναζόταν συνεχώς και σήκωνε βάρη.

«Ήταν πολύ ενθαρρυντικό για μένα το γεγονός ότι είχα τον έλεγχο του σώματος και της εμφάνισης μου. Πάντα λάτρευα ό,τι σχετίζεται με την υγεία και τη διατροφή αλλά όταν έμεινα έγκυος είχα την τρελή ιδέα πως θα επιστρέψω καλύτερη από ποτέ. Επειδή δεν σταμάτησα να προπονούμαι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης , το σώμα μου επανήλθε αμέσως μετά τη γέννα» ανέφερε η 31χρονη Αυστραλή στην Daily Mail.

Όπως συμπλήρωσε, ο σύντροφος της Kevin είναι και προσωπικός της προπονητής και από την πρώτη μέρα που ήρθε στον κόσμο το παιδί τους, εκείνη περπατούσε 5 χιλιόμετρα την ημέρα μαζί με το παιδί της και λίγους μήνες αργότερα, πήρε μέρος σε διαγωνισμό bodybouliding.

«Πολλές γυναίκες είναι πολύ επιθετικές ή αρνητικές και πολλές φορές ισχυρίζονται ότι είμαι εγωκεντρική και παρατάω το παιδί μου για να περνάω όλη τη μέρα στο γυμναστήριο ενώ στην πραγματικότητα, γυμνάζομαι μαζί με το παιδί. Είναι φριχτό αλλά η μητρότητα είναι τόσο ανταγωνιστική που πρέπει συνέχεια να δίνεις αναφορά σε άλλες γυναίκες τι κάνεις με το παιδί σου. Εγώ είμαι πολύ υπερήφανη για ό,τι έχω πετύχει.» πρόσθεσε η Tyler και μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες τη μεγάλη εμμονή της με τη γυμναστική.