Τα 4 ζώδια που είναι πιο πιθανόν να χωρίσουν μέσα στον Απρίλιο

04.04.2023
Τα 4 ζώδια που είναι πιο πιθανόν να χωρίσουν μέσα στον Απρίλιο
Ο Απρίλιος είναι εδώ και εκτός όλων των άλλων είναι ο μόνος μήνας του χρόνου όπου ο Πλούτωνας θα είναι σε ευθεία πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου. Και όλα αυτά συμβαίνουν πριν ξεκινήσει ο πρώτος ανάδρομος αυτής της νέας σεζόν προς το τέλος του μήνα, δηλαδή ο Ερμής, πράγμα που σημαίνει ότι είναι καιρός για αλλαγές.

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο μπορεί να σε κάνει να αμφισβητήσεις τα πάντα στη ζωή σου, επηρεάζοντας και το πώς βλέπεις τις σχέσεις σου, πράγμα που για κάποιους αυτό ίσως σημάνει και ένα τέλος. Παρακάτω θα δεις τα 4 ζώδια που είναι πιο πιθανόν να τελειώσουν τη σχέση τους μέσα στον Απρίλιο:

Τα 4 ζώδια που θα είναι τα πιο τυχερά τον Απρίλιο

Δίδυμοι

Ο Απρίλιος είναι ο πρώτος μήνας από τα μέσα του περασμένου έτους, ο οποίος σε καθοδηγεί να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, ωστόσο αυτή η σχέση που έχεις νιώσει ήδη να σε βαραίνει, δεν θα είναι μέρος της.

Αυτό το μήνα, η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, μετατοπίζεται επίσης στους Διδύμους, κάνοντάς σε πιο επικεντρωμένη στις ανάγκες, τα θέλω και τα όνειρά σου. Ενώ άλλοι μπορεί να το αποκαλούν εγωιστικό, είναι μέρος του να επιστρέψεις σε αυτό που πραγματικά είσαι και να βεβαιωθείς ότι παίρνεις αποφάσεις για αλλαγές στη ζωή σου. Να προσέχεις τους συντρόφους που λένε ότι θα αλλάξουν αλλά δεν αλλάζουν ή βελτιώνονται ξαφνικά όταν πλησιάζει το τέλος. Είναι αλήθεια ότι χρειάζεσαι σταθερή ενέργεια στις σχέσεις, όχι σωτήριες μεθόδους για να κρατήσεις ζωντανά τα πράγματα που δεν έχουν μέλλον.

Κριός

Αυτό το μήνα ξεκινά η εποχή των εκλείψεων και μάντεψε! Είναι στο ζώδιό σου, Κριέ! Μιλάμε για την ετήσια ολική έκλειψη Ηλίου και τη δεύτερη νέα Σελήνη στον Κριό στη σειρά. Το σύμπαν υποστηρίζει το νέο σου ξεκίνημα και αυτός είναι ο μήνας που τελικά παίρνεις αποφάσεις. Έχεις ήδη προσπαθήσει να αποφύγεις να ασχοληθείς με τη σχέση σου. Προσπάθησες να προσποιηθείς ότι είσαι καλά και προσπάθησες να διορθώσεις τα πράγματα όσο καλύτερα μπορούσες. Τώρα, το μόνο που απομένει είναι να το αποδεχθείς για να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς αυτή την εκπληκτική ευκαιρία από το σύμπαν για να προχωρήσεις.

Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Απρίλιος θα είναι ο καλύτερος μήνας

Υδροχόος

Αυτό το μήνα, το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για τη σχέση σου. Για σένα, δεν είναι θέμα να ερωτευτείς και απλά να το τελειώσεις, ειδικά επειδή έχεις κάνει τόση δουλειά για να φτάσεις εδώ που είσαι. Αλλά η ενέργεια έχει αλλάξει δραματικά για εσένα πρόσφατα και με την άγρια ενέργεια που υπάρχει στη ζωή σου τώρα, πρέπει να βεβαιωθείς ότι δεν πρόκειται να πάρεις βιαστικές αποφάσεις που θα τις μετανιώσεις αργότερα. Τον περασμένο μήνα, ο Κρόνος, ο πλανήτης των καρμικών μαθημάτων και ορίων, έφυγε από το ζώδιό σου μετά από τα τελευταία τρία χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, κατάφερες να απαλλαγείς από πολλά από αυτά που έφεραν προβλήματα στην ευτυχία σου, ώστε να μπορείς να την απολαύσεις πιο βαθιά.

Ταύρος

Να είσαι προσεκτική με τα λόγια και τις πράξεις σου αυτό το μήνα, καθώς τα πράγματα είναι στον αέρα. Ο μήνας ξεκινά καθώς ο Ερμής μετατοπίζεται στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να μιλήσεις περισσότερο για τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Ωστόσο, μπορεί να είναι λιγότερο πιθανό να είσαι ανοιχτή σε συμβιβασμούς, ειδικά όταν ο Ήλιος μετατοπιστεί στο ζώδιό σου, ξεκινώντας τον δικό σου ζωδιακό κύκλο και την εποχή των γενεθλίων σου.

Τώρα, κινδυνεύεις να εκνευριστείς με αυτούς που σε πίεζαν χωρίς να αναλαμβάνεις την ευθύνη για το γεγονός ότι το επέτρεψες. Στη συνέχεια, καθώς ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σου προς το τέλος του μήνα, είναι η ευκαιρία σου να αρχίσεις να διορθώνεις τα λάθη, αλλά να θυμάσαι ότι πρέπει να ξεκινήσεις από τον εαυτό σου για να καταλάβεις αν αυτή η σχέση είναι πραγματικά μια σχέση που έχεις ξεπεράσει.