Τα 4 ζώδια που θα είναι τα πιο τυχερά τον Απρίλιο

01.04.2023
Τα 4 ζώδια που θα είναι τα πιο τυχερά τον Απρίλιο
Μπήκε ο δεύτερος μήνας της άνοιξης και κάποιοι θα... χαμογελάσουν περισσότερο!

Είναι η εποχή για να αρχίζουμε να μαζεύουμε σιγά σιγά τα χειμωνιάτικα, να προετοιμάζουμε τα πασχαλινά καλάθια και να αφήσουμε τον εαυτό μας να απολαύσει όλα όσα έχει να προσφέρει η περίοδος του Κριού. Η άνοιξη είναι μια εποχή ενθουσιασμού και περιπέτειας. Καθώς το αστρολογικό νέο έτος συνεχίζεται, αυτή η εποχή σφύζει από νέες υποσχέσεις και κίνητρα, που σημαίνει ότι πιθανότατα έχεις πολλά να κάνεις και ίσως να πιεστείς. Ευτυχώς, δεν θα νιώσουν όλοι ότι τρέχουν τόσο πολύ. Μερικοί εκλεκτοί ανήκουν στα 4 πιο τυχερά ζώδια του Απριλίου και σίγουρα θα αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο την τύχη τους.

Κριός

Λάμπεις πιο φωτεινά από ποτέ αυτόν τον μήνα, Κριέ, καθώς ο ήλιος συνεχίζει μέσα από τον πρώτο σου Οίκο της προσωπικής ταυτότητας και της αυτοέκφρασης. Έχεις συνηθίσει να παίρνεις το προβάδισμα, αλλά αυτόν τον μήνα, θα κερδίσεις αναγνώριση για τα έργα και τις προσπάθειές σου, ιδιαίτερα εκείνες που ευθυγραμμίζονται με την ατομικότητά σου. Τώρα είναι η ώρα να διεκδικήσεις πράγματα, να αναλάβεις δράση και να βάλεις τον εαυτό σου εκεί έξω – κάτι με το οποίο δεν είσαι ξένη.

Καρκίνος

Τον Απρίλιο ο ήλιος θα συνεχίσει στον δέκατο Οίκο της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σου, φέρνοντας στο επίκεντρο τις επιτυχίες και τις διακρίσεις σου. Μην εκπλαγείς αν κερδίσεις μεγαλύτερη αναγνώριση αυτόν τον μήνα, Καρκίνε, καθώς η ατρόμητη ικανότητά σου να αναλαμβάνεις δράση στο επάγγελμά σου είναι κάτι που αξίζει να το γιορτάσεις. Αν και αυτή η ενέργεια μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με τη ντροπαλή φύση σου, είναι σημαντικό να επιτρέψεις στον εαυτό σου και τις προσπάθειές σου να φανούν αυτόν τον μήνα.

Ζυγός

Αυτός ο μήνας αυξάνει την επιθυμία σου για ρομαντική σύνδεση, Ζυγέ (ναι, ακόμη περισσότερο από το συνηθισμένο). Καθώς ο ήλιος συνεχίζει να διασχίζει τον έβδομο Οίκο σου, θα επικεντρωθείς στη σύνδεση με τους ανθρώπους γύρω σου με άμεσο τρόπο. Η συντροφικότητα είναι περισσότερο προτεραιότητα για εσένα τώρα και θα στρέψεις κυρίως το βλέμμα σου σε άτομα που είναι άμεσα, διεκδικητικά και ανεξάρτητα.

Αιγόκερως

Αν και συνήθως παίρνεις πρωτοβουλίες στην καθημερινότητά σου, ο Απρίλιος είναι μια εποχή για να φροντίσεις την οικογένεια σου. Είσαι πρωτοπόρος σε πολλούς τομείς της ζωής σου, ειδικά στα οικογενειακά θέματα και αυτή η σεζόν θα μπορούσε να είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις πρωτοβουλίες με κάποιον τρόπο. Εάν πρέπει να γίνουν αλλαγές στο περιβάλλον σου, θα έχεις αρκετή ενέργεια για να κάνεις τα πράγματα να κινηθούν. Απλώς προετοίμασε τον εαυτό σου, γιατί δεν έχεις συνηθίσει σε τόσο γρήγορες αλλαγές.

Τελευταία τροποποίηση στις 01.04.2023 - 10:45