Η πιο έντονη αστρολογικά μέρα είναι εδώ - Δες τι σου επιφυλλάσσει

18.04.2024
Η πιο έντονη αστρολογικά μέρα είναι εδώ - Δες τι σου επιφυλλάσσει
Ιστορικά, η μέρα αυτή φέρνει παγκόσμια αναταραχή, αλλά και δημιουργικές ανακαλύψεις. Φέτος τι να περιμένεις;

Σύμφωνα με την αστρολογία, η 20η Απριλίου θα είναι μια από τις πιο έντονες μέρες του χρόνου, χάρη στη σύνοδο Δία - Ουρανού στον Ταύρο. Αυτή η πλανητική διέλευση προκαλεί τεράστιες αναταραχές τόσο σε προσωπική όσο και σε παγκόσμια κλίμακα. Δώστε προσοχή σε αυτή τη στιγμή, γιατί αυτό το γεγονός συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε 84 χρόνια.

Κάθε ζώδιο έχει το χρώμα του - Ποιο είναι το δικό σου;

Η τελευταία σύνοδος Δία - Ουρανού στον Ταύρο σημειώθηκε τον Ιούνιο του 1941, τον ίδιο μήνα που η Γερμανία εισέβαλε στη Ρωσία κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Γνωστή ως Επιχείρηση Μπαρμπαρόσα, παραμένει η μεγαλύτερη, πιο θανατηφόρα στρατιωτική επιχείρηση στην ιστορία.

Γενικότερα, ο Δίας και ο Ουρανός (όχι απαραίτητα στον Ταύρο, όμως) συναντιούνται κάθε 14 χρόνια, προκαλώντας αλλαγές στον κόσμο. Η τελευταία τέτοια σύναντηση συνέβη το 2010, την ίδια χρονιά με την Αραβική Άνοιξη, τα κινήματα Occupy και το WikiLeaks. Τα αποτελέσματα της σύζευξης συνήθως αναμένονται μέσα στις αμέσως επόμενες εβδομάδες.

Μια σύνοδος συμβαίνει όταν τα μονοπάτια δύο πλανητών πλησιάζουν το ένα στο άλλο, συχνά συναντώνται στο ίδιο ζώδιο. Αστρολογικά μιλώντας, αυτό δημιουργεί μια ισχυρή συγχώνευση ενεργειών. Ο Δίας κυβερνά την τύχη, την ευημερία και την ανάπτυξη, ενώ ο απρόβλεπτος Ουρανός βασιλεύει στο μέλλον. Ο Ταύρος επιβλέπει τα χρήματα, το περιβάλλον, την αυτοεκτίμηση, τις αξίες και την ομορφιά. Η 20η Απριλίου σηματοδοτεί την αρχή της βασιλείας του Ταύρου.

Αν τα βάλεις όλα αυτά μαζί έχεις «ένα ηλεκτρικό μπαμ», υποστηρίζουν οι αστρολόγοι συμπληρώνοντας πως «Συντελούνται μεγάλες αλλαγές, τόσο προσωπικά όσο και συλλογικά».

Οι 5 συνήθειες που πρέπει να σταματήσεις αν θέλεις πραγματικά να αλλάξεις τη ζωή σου

Σε προσωπικό επίπεδο, αυτό μπορεί να φέρει λαμπρές εκρήξεις έμπνευσης και προσοδοφόρες νέες ιδέες και καινοτομίες, ειδικά στα μέρη του γενέθλιου χάρτη σας που διοικούνται από τον Ταύρο, ενώ σε συλλογικό επίπεδο, αναμένεται μια σημαντική πρόοδος και παγκόσμιες αλλαγές που έχουν να κάνουν με τα χρήματα και τα οικονομικά.

Τελευταία τροποποίηση στις 18.04.2024 - 15:23