Ανάδρομος Ερμής: Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα  4 ζώδια, θα τον αισθανθείς περισσότερο στην καθημερινότητά σου

26.04.2023
Ανάδρομος Ερμής: Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα  4 ζώδια, θα τον αισθανθείς περισσότερο στην καθημερινότητά σου
Ο Ερμής είναι πλέον ανάδρομος στον Ταύρο, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη να οργανώνεις και να σχεδιάζεις σταθερά τα επόμενα βήματά σου.

Αυτό σημαίνει ότι όλοι θα επηρεαστούν, αλλά στην ουσία μόνο τέσσερα ζώδια μπορούν να πουν ότι θα νιώσουν περισσότερο τον ανάδρομο Ερμή της άνοιξης, καθώς αισθάνονται ότι όλες οι επιπτώσεις του πλανήτη της επικοινωνίας, θα βρεθούν στον δρόμο τους μέχρι τις 14 Μαΐου όπου θα επιστρέψει στην κανονική πορεία του.

Ταύρος

Αν κάποιος αισθάνεται αυτόν τον ανάδρομο, είσαι εσύ, Ταύρε. Καθώς ο Ερμής επαναλαμβάνει τα ανάδρομα βήματά του στον πρώτο σου Οίκο από τις 21 Απριλίου, θα επαναπροσδιορίσεις τους τρόπους με τους οποίους εκφράζεις τις σκέψεις, τις απόψεις και τις ιδέες σου. Έχεις την τάση να διατηρείς μια αρκετά συνεπή νοοτροπία, αλλά αυτή η ανάδρομη συμπεριφορά σε καλεί να αναθεωρήσεις το πώς μοιράζεσαι τις απόψεις σου με τον κόσμο. Αυτή θα είναι επίσης μια στιγμή για να επανεκτιμήσεις τη σωματική σου εμφάνιση, ένας άλλος τομέας όπου δεν είσαι τόσο έτοιμη για να αποδεχτείς την αλλαγή.

5 προτάσεις για ένα εντυπωσιακό ανοιξιάτικο look στα νύχια σου

Λέων

Από τις 21 Απριλίου, ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Ταύρο, φέρνοντας σημαντικές επαναξιολογήσεις στην καριέρα και τις επαγγελματικές σου προσπάθειες. Έχεις την τάση να βλέπεις τη δουλειά σου με συνέπεια, αλλά αυτή η ανάδρομη κίνηση σε προσκαλεί να δοκιμάσεις νέα πράγματα και να σκεφτείς έξω από το συνηθισμένο. Μη διστάσεις να ανασχεδιάσεις τα πράγματα της δουλειάς σου όσες φορές θέλεις, Λέοντα. Δεν πειράζει να αλλάξεις γνώμη.

Σκορπιός

Αυτό το μήνα, θα ξεκινήσεις μερικές σημαντικές συζητήσεις με ρομαντικούς συντρόφους, καθώς ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον έβδομο Οίκο σου. Αν και τα πράγματα μπορεί να φαίνονται κάπως ασταθή εδώ, είναι μόνο προσωρινό και είναι μια στιγμή για να επαναξιολογήσεις τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου για όπου κι αν βαδίζει η ερωτική σου ζωή. Η σταθερότητα στις σχέσεις σου είναι πολύ σημαντική για εσένα, αλλά για να αντέξουν οι σχέσεις σου στη δοκιμασία του χρόνου, πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που θέλεις, οπότε μη διστάσεις να το επικοινωνήσεις άμεσα με το τρέχον ερωτικό σου ενδιαφέρον.

5 τάσεις για να είσαι μέσα στη μόδα τη φετινή Άνοιξη

Υδροχόος

Από τις 21 Απριλίου, έχεις κληθεί να ελέγξεις και να επαναδιαπραγματευτείς τυχόν τρέχουσες συμβάσεις ή συμφωνίες στο οικιακό και ιδιωτικό σου περιβάλλον. Μπορεί να σχεδιάζεις να αλλάξεις σπίτι ή απλώς να συμμετάσχεις σε σημαντικές συζητήσεις με τα άτομα με τα οποία ζεις μαζί, σχετικά με τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου για την κατάσταση της ζωής σου. Μην ανησυχείς πολύ, αν τα πράγματα κινούνται πιο αργά από το αναμενόμενο, Υδροχόε καθώς αυτή η περίοδος αναθεώρησης θα σου επιτρέψει να προχωρήσεις τελικά με τα σχέδιά σου για το σπίτι σου, με τρόπο σίγουρο και ικανοποιητικό.

Τελευταία τροποποίηση στις 26.04.2023 - 08:26