Ανάδρομος Ερμής: Ο απόλυτος οδηγός επιβίωσης για να περάσεις ανώδυνα αυτήν την περίοδο

24.04.2023
Ανάδρομος Ερμής: Ο απόλυτος οδηγός επιβίωσης για να περάσεις ανώδυνα αυτήν την περίοδο
Aπό την Παρασκευή, 21 Απριλίου μπήκαμε στη σύντομη (ευτυχώς) περίοδο όπου ο άτακτος πλανήτης Ερμής έχει μπει στην ανάδρομη πορεία του ενώ βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου.

Τις επόμενες μέρες, μπορεί να είσαι περισσότερο στην τσίτα από το συνηθισμένο χάρη στον ανάδρομο Ερμή, και αυτό γιατί η Γη περνά με τέτοια ταχύτητα δίπλα από τον Ερμή που ο μικρός πλανήτης φαίνεται να κινείται προς τα πίσω (αν και στην πραγματικότητα είναι μια οπτική ψευδαίσθηση).

Ανεξάρτητα από το ζώδιό σου, παρακάτω θα διαβάσεις έναν οδηγό επιβίωσης για το πώς να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα την ανάδρομη εποχή του Ερμή.

Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να σκεφτείς

Αυτή η περίοδος πραγματικά αυξάνει την επίγνωσή σου, επομένως θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς αφιερώνοντας χρόνο για να σκεφτείς πράγματα που έχεις αφήσει πίσω.

Αναδιοργάνωσε τη ζωή σου

Μην αναδιοργανώνεις τη ζωή σου μόνο για την άνοιξη! Κάνε το για τον ανάδρομο. Αυτός είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να αποφύγεις περισσότερα λάθη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Κράτησε ένα ημερολόγιο

Αυτό θα βοηθήσει επίσης τη διαδικασία προβληματισμού. Γράψε οτιδήποτε σε βαραίνει στο χαρτί.

Τα 4 ζώδια που θα είναι τα πιο τυχερά τον Απρίλιο

Ολοκλήρωσε τα projects που έχεις ήδη ξεκινήσει

Αυτή μπορεί να είναι μια περίεργη στιγμή, αλλά αν είχες ήδη ένα σχέδιο για ένα project, τότε μην φοβάσαι να παραμείνεις στην πορεία ολοκλήρωσης του.

Θυμήσου να κάνεις διαλογισμό

Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος για να βελτιστοποιήσεις τον χρόνο προβληματισμού σου και να μειώσεις τα επίπεδα άγχους σου.

Παρακολούθησε προσεκτικά το ημερολόγιό σου

Κατά τη διάρκεια αυτών των εβδομάδων θα είναι πιο συνηθισμένο να ξεχάσεις ραντεβού. Φρόντισε να τσεκάρεις το ημερολόγιό σου.

Μην υπογράφεις συμβόλαια

Ένα συμβόλαιο είναι μια τεράστια δέσμευση και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι πιο πιθανό να ερμηνεύσουμε και να αναμεταδώσουμε πληροφορίες εσφαλμένα. Είναι καλύτερα να το αποφύγεις μέχρι να τελειώσουν αυτές οι εβδομάδες.

Μην ξεκινήσεις μια νέα επιχείρηση ή ένα νέο μεγάλο project

Συζήτησε για αυτό όσο θέλεις, αλλά πριν το ξεκινήσεις, θα πρέπει να περιμένεις για να αποφύγεις μια πιθανή καταστροφή.

Τα 4 ζώδια που είναι πιο πιθανόν να χωρίσουν μέσα στον Απρίλιο

Μην κάνεις ακριβές αγορές

Μαζί με την επικοινωνία, ο Ερμής ελέγχει τις ηλεκτρονικές συσκευές. Αν σχεδιάζεις να αποκτήσεις νέο τηλέφωνο ή υπολογιστή, θα πρέπει να περιμένεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι πιο πιθανό η συσκευή να σπάσει ή να δυσλειτουργήσει.

Μην προγραμματίζεις σημαντικές συναντήσεις

Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά και πάλι η επικοινωνία θα είναι δυσχερής κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, επομένως πιθανότατα θα είναι πιο δύσκολο να προγραμματίσεις μια συνάντηση. Είναι καλύτερα να περιμένεις.

Μην κάνεις μεγάλη αλλαγή στη σχέση σου

Μη συζητήσεις για γάμο - και μη χωρίσεις αυτό το διάστημα! Περίμενε μέχρι να περάσουν αυτές οι εβδομάδες για να βεβαιωθείς ότι η επικοινωνία σου είναι η καλύτερη που μπορεί να είναι, πριν προχωρήσεις σε ένα μεγάλο βήμα.

Τελευταία τροποποίηση στις 24.04.2023 - 08:04