Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο ανάδρομος Ερμής

21.04.2023
Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο ανάδρομος Ερμής
Ακόμη μια ανάδρομη πορεία του Ερμή ξενικά σήμερα (21/4/2023). Δες πώς θα σε επηράσει κι εσένα.

Δεν είναι κάτι που μπορεί να αποφύγεις. Ο Ερμής γίνεται κάθε χρόνο ανάδρομος, τις περισσότερες φορές σε σχέση με τους άλλους πλανήτες, οπότε κάποια στιγμή θα ερχόταν και πάλι η σειρά του. Στις 21 Απριλίου, λοιπόν, ο πλανήτης της επικοινωνίας ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στον Ταύρο η οποία θα κρατήσει μέχρι τις 14 Μαΐου. Το κάθε ζώδιο θα κληθεί να αναδιαρθρώσει το στοιχείο στον αστρολογικό χάρτη του το οποίο κυβερνά ο Ταύρος. Δεδομένου ότι αυτός είναι ο τομέας του χάρτη σου που είναι πιο ανθεκτικός στις αλλαγές, η πραγματοποίηση προσαρμογών μπορεί να μην είναι εύκολη.

Διάβασε παρακάτω τι μπορεί να περιμένει κάθε ζώδιο από τον ανάδρομο Ερμή της 21ης Απριλίου:

5 τάσεις για να είσαι μέσα στη μόδα τη φετινή Άνοιξη

Κριός

Μετά από μια γεμάτη δράση περίοδο στο ζώδιο σου, η προσοχή σου στρέφεται τώρα στα χρήματα και τους πόρους σου καθώς ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στον δεύτερο Οίκο σου στις 21 Απριλίου. Τώρα είναι η ώρα να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου υποθέσεις και τα προσωπικά σου περιουσιακά στοιχεία, είτε μέσω της ανανέωσης του προϋπολογισμού σου ή της αναδιοργάνωσης της γκαρνταρόμπας σου.

Ταύρος

Αυτός ο ανάδρομος αφορά εσένα, Ταύρε και δεν θα μπορούσε να συμβεί σε καλύτερη στιγμή. Ως ζώδιο του ζωδιακού κύκλου που επικεντρώνεται στην ασφάλεια, συνήθως αντιστέκεσαι στο να βγεις έξω από τη ζώνη άνεσής σου, αλλά στις 21 Απριλίου, θα ενθαρρυνθείς να επεξεργαστείς ιδέες που αμφισβητούν τους τρόπους με τους οποίους εξασφαλίζεις συνήθως τη σταθερότητα στη ζωή σου.

Δίδυμοι

Στις 21 Απριλίου, ο Ερμής (γνωστός και ως ο κυβερνήτης του χάρτη σου) θα σταθεί ανάδρομος στον δωδέκατο Οίκο της απόσυρσης και της απομόνωσής σου, φέρνοντας μια περίοδο βαθιάς ενδοσκόπησης και εσωτερικής ανάλυσης. Ως το ευμετάβλητο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, είσαι συνήθως πρόθυμη να εκφραστείς στον κόσμο, αλλά αυτή η ανάδρομη κίνηση σου ζητά να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να αναθεωρήσεις αυτήν την τακτική.

Καρκίνος

Αυτό το μήνα, ο Ερμής θα σταθεί ανάδρομος στον Ταύρο, φέρνοντας μια περίοδο αναθεώρησης στις φιλίες και τις συμμαχίες σου. Είσαι κάποια που δίνει προτεραιότητα στις σταθερές, ασφαλείς φιλίες και ενώ αυτός ο ανάδρομος μπορεί να αποσταθεροποιήσει προσωρινά τη δυναμική σου, θα σου επιτρέψει να συμμετάσχεις σε ορισμένες σημαντικές συζητήσεις όσον αφορά τη μακροζωία των σημερινών σου συνδέσεων.

Λέων

Στις 21 Απριλίου, ο Ερμής θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του στον δέκατο Οίκο της καριέρας και της επαγγελματικής σου ζωής, προσκαλώντας σε να επεξεργαστείς ξανά κάποιες από τις τρέχουσες σκέψεις, τα σχέδια και τις ιδέες σου σε αυτόν τον τομέα. Τώρα είναι η ώρα να επανεξετάσεις το πώς εφαρμόζεις σταθερές, μακροπρόθεσμες επιλογές στο επάγγελμά σου, αλλά μην ανησυχήσεις αν τα πράγματα κινούνται με πιο αργό ρυθμό από τον αναμενόμενο.

4 κουρέματα που θα «φορεθούν» πολύ τη φετινή άνοιξη

Παρθένος

Αυτό το μήνα, ο κυβερνήτης του χάρτη σου, ο Ερμής, θα σταθεί ανάδρομος, φέρνοντας μια περίοδο προβληματισμού στο προσκήνιο σχετικά με τα συστήματα πεποιθήσεων και τις προσωπικές σου φιλοσοφίες. Ως το επικοινωνιακό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, τείνεις να επηρεάζεσαι βαθιά από τον ανάδρομο Ερμή, αλλά αυτό ειδικά θα σου επιτρέψει να επαναπροσδιορίσεις την άποψή σου για τον κόσμο γύρω σου.

Ζυγός

Κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή, θα κληθείς να επεξεργαστείς ξανά τους κοινόχρηστους πόρους, τα όρια και τα οικονομικά σου. Μπορεί να εξετάζεις σημαντικά έγγραφα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, Ζυγέ, αλλά φρόντισε να προετοιμαστείς για ορισμένες πιθανές καθυστερήσεις. Είναι μια τυχερή στιγμή για να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου, αλλά μπορεί να χρειαστεί λίγος περισσότερος χρόνος από τον αναμενόμενο για να ξεκαθαρίσεις κάποιες δυσκολίες.

Σκορπιός

Στις 21 Απριλίου, ο Ερμής θα σταθεί ανάδρομος στον έβδομο Οίκο των ρομαντικών σου σχέσεων, φέρνοντας μια περίοδο επανεξέτασης και αναθεώρησης στην ερωτική σου ζωή. Η σταθερότητα στις σχέσεις σου είναι απίστευτα σημαντική για εσένα, Σκορπιέ και ενώ αυτός ο ανάδρομος είναι βέβαιο ότι θα ταρακουνήσει λίγο τα πράγματα, θα σου επιτρέψει να καθορίσεις τι μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει στις σχέσεις σου προκειμένου τα πράγματα να είναι πιο βιώσιμα.

Τοξότης

Οι συνήθειες, οι ρουτίνες και οι συνεργασίες σου θα επανεξεταστούν αυτήν την περίοδο, καθώς ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στον έκτο Οίκο σου. Αυτή η ανάδρομη πορεία είναι μια στιγμή για να πειραματιστείς με διαφορετικούς τρόπους σκέψης. Και ως το ανοιχτόμυαλο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, θα απολαύσεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από τυχόν ξεπερασμένες νοοτροπίες, ιδιαίτερα όσον αφορά το πώς φροντίζεις τον εαυτό σου και το σώμα σου.

Αιγόκερως

Στις 21 Απριλίου, ο πλανήτης της επικοινωνίας θα γίνει ανάδρομος μέσω του Ταύρου, προσκαλώντας σε να ρίξεις μια πιο προσεκτική ματιά στο πώς ευχαριστείς τον εαυτό σου μέσα από δραστηριότητες αναψυχής. Ως ζώδιο της γης, αυτός ο ανάδρομος δεν θα σου φανεί πολύ αφύσικος, αφού νιώθεις άνετα να κινείσαι με πιο μεθοδικό ρυθμό.

Υδροχόος

Καθώς ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στον Ταύρο στις 21 Απριλίου, το σπίτι και η οικογενειακή ζωή σου θα βιώσουν κάποιες αλλαγές και αναθεωρήσεις. Ως σταθερό ζώδιο, δεν σου αρέσει και πολύ η αλλαγή, αλλά αυτός ο ανάδρομος στοχεύει να αναδομήσει τα πράγματα με τρόπο που να προσφέρει συνεχή άνεση και ασφάλεια στο φυσικό σου περιβάλλον.

Ιχθύες

Στις 21 Απριλίου, ο Ερμής θα γίνει ανάδρομος στον τρίτο Οίκο των σκέψεων και των προοπτικών σου, επαναπροσδιορίζοντας σιγά-σιγά τον τρόπο που σκέφτεσαι και εκφράζεσαι στους ανθρώπους γύρω σου. Δεδομένου ότι αυτός είναι ένας τομέας όπου δεν είσαι τόσο ανοιχτή σε αλλαγές, μπορεί να μην ακολουθήσεις αυτές τις νέες απόψεις αμέσως, αλλά είναι σίγουρο ότι θα διευρύνουν το μυαλό σου με τρόπο που είναι άνετος και ευχάριστος.