Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από την έκλειψη ηλίου του Απριλίου

19.04.2023
Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από την έκλειψη ηλίου του Απριλίου
Η πρώτη έκλειψη του 2023, πραγματοποιείται στις 20 Απριλίου στο ζώδιο του Κριού και έχει να κάνει με νέα και τολμηρά ξεκινήματα στη ζωή σου τα οποία αναδεικνύουν την αυτοέκφραση, τις φιλοδοξίες και την προσωπική σου αυτονομία.

Η έκλειψη θα επηρεάσει τα περισσότερα ζώδια, ωστόσο υπάρχουν τρία ζώδια που δεν θα επηρεαστούν από την ενέργεια της έκλειψης του ηλίου, λόγω της έλλειψης ομοιότητάς τους με την παρορμητική φύση του Κριού.

Η έκλειψη ηλίου έρχεται μαζί με τη δεύτερη νέα σελήνη στον Κριό και θα έχει έντονη αστρολογική επιρροή.

Ταύρος

Η εποχή σου είναι προ των πυλών, Ταύρε, αλλά πριν ο ήλιος μετατοπιστεί στο ζώδιό σου, υπάρχουν κάποιες σημαντικές νέες εξελίξεις που ξετυλίγονται για εσένα στα βάθη του υποσυνείδητου σου. Στις 20 Απριλίου, η ηλιακή έκλειψη θα φέρει σημαντικά νέα ξεκινήματα σχετικά με το πώς γεμίζεις τις μπαταρίες σου. Η ψυχική ηρεμία αποτελεί προτεραιότητα τώρα και ως αποτέλεσμα, μπορεί να σου φανεί πιο δύσκολο να είσαι διαθέσιμη την ημέρα αυτή στον έξω κόσμο.

Παρθένος

Στις 20 Απριλίου, η έκλειψη Ηλίου θα φέρει ισχυρά νέα ξεκινήματα στα περιουσιακά σου στοιχεία και τις στενές σου συνδέσεις. Αυτό θα μπορούσε να είναι η αρχή ενός νέου επιχειρηματικού εγχειρήματος ή μιας οικονομικής ευθύνης που μοιράζεσαι με ένα άλλο άτομο, επομένως να έχεις υπόψη σου το πώς τηρείς υγιή όρια. Καθώς είσαι άνθρωπος που είναι πάντα πρόθυμη να προσφέρει υποστήριξη στους άλλους, είναι σημαντικό να διατηρείς τη ζυγαριά όσο πιο ισορροπημένη μπορείς, ακόμα κι αν προσφέρεις ένα χέρι βοήθειας σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Απρίλιος θα είναι ο καλύτερος μήνας

Σκορπιός

Καθώς η ηλιακή έκλειψη ξεδιπλώνεται αυτόν τον μήνα, θα επιδιώξεις ενεργά μια νέα προσπάθεια στις ρουτίνες των τελετουργιών σου ή στις υγιεινές συνήθειές σου. Ως ζώδιο που κυβερνάται από τον Άρη, αναζητάς πάντα την επόμενη πρόκληση και αυτή η έκλειψη είναι η τέλεια στιγμή για να πατήσεις γερά στο έδαφος. Απλώς φρόντισε τον εαυτό σου, Σκορπιέ, καθώς θα είσαι πιο επιρρεπής στην εξάντληση όταν λαμβάνει χώρα αυτή η έκλειψη.