Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Απρίλιος θα είναι ο καλύτερος μήνας

03.04.2022
Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Απρίλιος θα είναι ο καλύτερος μήνας
O Απρίλιος σκοπεύει να μας φέρει την καθυστερημένη ικανοποίηση την οποία δυστυχώς δεν μας έφερε ο Μάρτιος. Ο μήνας ξεκίνησε με μια ισχυρή και παρακινητική νέα σελήνη στον Κριό την 1η Απριλίου και μας ωθεί να ανταγωνιστούμε πιο σκληρά από ποτέ. Μην περιμένεις βελτιώσεις από τη μια μέρα στην άλλη, γιατί καθώς ο Άρης ενώνει τις δυνάμεις του με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 4 Απριλίου, η υπερβολική στασιμότητα θα μπορούσε να δοκιμάσει την υπομονή σου. Θυμίσου ότι τα υπέροχα πράγματα χρειάζονται χρόνο, ακόμα κι αν ανήκεις σε ένα από τα 3 παρακάτω τυχερά ζώδια που θα έχουν ως καλύτερο μήνα τον Απρίλιο.

Kριός

Ο Απρίλιος ξεκινά με τον ήλιο στον Κριό να σε βυθίζει πλήρως στον δικό σου ιδιωτικό ονειρικό κόσμο. Κατά τη διάρκεια της ηλιακής σου επιστροφής, επανασυνδέεσαι με την πνευματικότητά σου, τη δημιουργικότητά σου και την αίσθηση του εαυτού σου. Καθώς επικεντρώνεσαι στα δυνατά σου σημεία, μαθαίνεις επίσης πώς να τιμάς τις αδυναμίες σου, γιατί το να είσαι ατελής είναι επίσης αυτό που σε κάνει όμορφη. Άφησε τις επόμενες εβδομάδες να επικεντρωθούν στην εξέλιξη του εαυτού σου, γιατί δεν είσαι το ίδιο άτομο που ήσουν πέρυσι.

Ταύρος

Καθώς ξεκινά ο μήνας, ο ήλιος θα βρίσκεται στον ήσυχο και ενδοσκοπικό δωδέκατο Οίκο σου, ενθαρρύνοντάς σε να αποδεχθείς τη θεραπεία καθώς προετοιμάζεσαι για τις απαιτήσεις της εποχής του Ταύρου. Προτού μπορέσεις να αποδεχθείς πραγματικά την ηλιακή σου επιστροφή, πρέπει να ταξιδέψεις στον εσωτερικό σου κόσμο και να αγκαλιάσεις τα συναισθήματα που κουβαλάς. Επίτρεψε στον εαυτό σου να νιώσει ότι θέλεις να νιώσει πριν αλλάξεις σελίδα.

Ιχθείς

Η εποχή των Ιχθύων μπορεί να έχει περάσει προ πολλού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το πάρτι τελείωσε. Στην πραγματικότητα, αυτόν τον μήνα, μπορεί να είσαι σε ακόμα καλύτερο μέρος από ότι πριν. Καθώς ο Δίας και ο Ποσειδώνας συναντιούνται στους Ιχθείς, είναι ξεκάθαρο ότι σε αγαπούν και προφανές ότι είσαι ευλογημένη. Αυτόν τον μήνα, νιώθεις ενθουσιασμένη που είσαι αυτό που είσαι και έτοιμη να εκπέμψεις το επίπεδο αυτοπεποίθησης που ταιριάζει στις πραγματικές σου δυνατότητες. Όσο περισσότερο μαθαίνεις πώς να εκφράζεσαι, τόσο περισσότερο οι άλλοι θα καταλαβαίνουν πώς να σε αγαπούν.