Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Απρίλιος θα είναι ο χειρότερος μήνας

04.04.2022
Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Απρίλιος θα είναι ο χειρότερος μήνας
Ετοιμάσου για κάτι θεαματικό, γιατί η αστρολογία του Απριλίου ανάβει φωτιά στην καρδιά σου. Αυτή η εμπειρία σίγουρα δεν είναι κάτι αστείο, αφού ο Κριός, το θαρραλέο, με κίνητρο και φιλόδοξο ζώδιο της φωτιάς, ποτέ δεν χάνει την ώρα του όταν θέλει κάτι. Ωστόσο, αν ανήκεις σε ένα από τα 3 ζώδια που θα έχουν ως χειρότερο μήνα τον Απρίλιο, μπορεί να αισθάνεσαι ακόμα ότι έχεις δρόμο μπροστά σου σε αυτά που θέλεις.

Λέων

Εάν νιώθεις ότι πιέζεσαι αυτόν τον μήνα, μην είσαι πολύ σκληρή με τον εαυτό σου. Πλησιάζεις στα όρια της αλλαγής και νιώθεις την πίεση να κάνεις τη σωστή κίνηση. Ωστόσο, πολλά όμορφα πράγματα μπορούν να συμβούν υπό πίεση και αν ένας βράχος είναι πρόθυμος να αντέξει την έντονη ζέστη, τελικά θα γίνει διαμάντι. Να ξέρεις ότι οτιδήποτε σε περιμένει στην άλλη πλευρά, θα είναι συμβολικό για όλες τις θυσίες που έκανες.

Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Απρίλιος θα είναι ο καλύτερος μήνας

Ζυγός

Αυτό το μήνα, οι σχέσεις σου επεκτείνονται πέρα από αυτό που ήταν πριν. Ενισχύεις τις συνεργασίες στις οποίες συμμετέχεις και μαθαίνεις πώς να συνεργάζεσαι με άλλους σε βαθύτερο επίπεδο. Ωστόσο, να έχεις υπόψη σου πόση ενέργεια μπορείς να δώσεις, γιατί καθώς ο Απρίλιος κερδίζει δυναμική, μπορεί να αισθάνθείς ότι έχεις πάρα πολλές ευθύνες για να ανταποκριθείς.

Υδροχόος

Καθώς αυτός ο μήνας αποκτά ορμή, μπορεί να νιώθεις ότι ενεργοποιούνται όλα τα χειρότερα ένστικτά σου. Καθώς μια ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο πραγματοποιείται στον τέταρτο Οίκο του σπιτιού και των ριζών σου, βρίσκεις το θάρρος να κοιτάξεις τις σκιές που συνήθως θα σε ανάγκαζαν να στρέψεις αλλού τα μάτια σου. Αντί να αποφεύγεις τις λιγότερο από ιδανικές πλευρές σου, ανακαλύπτεις τον τρόπο με τον οποίο οι ατέλειές σου σε έχουν κάνει ακόμα πιο ισχυρή.