Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι μέσα στον Απρίλιο

05.04.2022
Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι μέσα στον Απρίλιο
Αντίθετα με τον Μάρτιο όπου τα πράγματα ήταν πολύ εντόνα, η ανάδρομη "κίνηση" των πλανητών αυτό τον μήνα είναι κάπως πιο χαλαρή! Ένας μόνο πλανήτης είναι ανάδρομος τον Απρίλιο και η πορεία του δεν κρύβει κάτι το ανησυχητικό.

Ο λόγος για τον Πλούτωνα του οποίου η αρχική μετατόπιση δεν θα είναι τόσο αισθητή ή επιζήμια όσο φοβάσαι γιατί πρόκειται για εξωτερικό πλανήτη.

Η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα δεν θα ξεκινήσει καν μέχρι τις 29 Απριλίου, που σημαίνει ότι δεν θα ζήσεις το κύριο βάρος της έντασής του μέχρι τον επόμενο μήνα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πλούτωνας, ο πλανήτης της δημιουργίας και της καταστροφής είναι γνωστό ότι "κάνει μερικές από τις καλύτερες δουλειές του" ενώ είναι ανάδρομος, υπογραμμίζουν οι αστρολόγοι.

Σε τελική ανάλυση, ο ανάδρομος Πλούτωνας σε ενθαρρύνει να εργαστείς για να αποδεχθείς τον εσωτερικό μετασχηματισμό αντί να επιβάλλεις πράγματα πέρα από τον έλεγχό σου. Αν και αυτή η ανάδρομη κίνηση θα έχει σημαντικό αντίκτυπο πάνω σου, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην παρατηρήσεις πόσο έχεις αλλάξει, παρά πολύ αργότερα. Αυτός ο ανάδρομος, που λαμβάνει χώρα στο φιλόδοξο, ξεροκέφαλο και καρμικό ζώδιο της γης, τον Αιγόκερω, θα διαρκέσει αρκετούς μήνες, έως τις 8 Οκτωβρίου 2022.

Τι πρέπει να τρως στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή, ανάλογα με το ζώδιο σου

Ωστόσο, ο μήνας Απρίλιος είναι βέβαιο ότι θα είναι άγριος και δεν θα είναι χάρη σε κανένα παλιό ανάδρομο. Αντίθετα, στρέψε την προσοχή σου στην έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο που έχει προγραμματιστεί να ταράξει τον κόσμο σου στις 30 Απριλίου. Στην αστρολογία, οι εκλείψεις είναι μια σημαντική υπόθεση γιατί σε φέρνουν αντιμέτωπη με το απόλυτο πεπρωμένο σου. Εάν τυχαίνει να έχεις τον ήλιο, τη σελήνη ή το ανατέλλον ζώδιό σου στον Ταύρο, τον Λέοντα, τον Σκορπιό ή τον Υδροχόο, μεταξύ των μοιρών 5 και 15, αυτή η ηλιακή έκλειψη θα έχει ακόμη πιο ισχυρό αντίκτυπο στη ζωή σου.

Ό,τι κι αν συμβεί, εμπιστέψου τη διαδικασία. Οι εκλείψεις είναι οι δείκτες σημαντικών ορόσημων στη ζωή σου, γι' αυτό να πιστεύεις ότι όλα συμβαίνουν ακριβώς όπως πρέπει να γίνουν. Αποδέξου την ιδέα ότι κάτι μεγαλύτερο από εσένα μπορεί να παίζει εδώ.

Και καλό μήνα!