Τα 3 ζώδια που ντύνονται πάντα με την τελευταία λέξη της μόδας

06.04.2022
Τα 3 ζώδια που ντύνονται πάντα με την τελευταία λέξη της μόδας
Είσαι ο τύπος του ατόμου που με αυτοπεποίθηση περπατά μπροστά στον καθρέφτη, κάνοντας μια επίδειξη μόδας για όλους τους άλλους; Ανεξάρτητα από την αγοραστική σου δυναμική, η προσέγγισή σου στο στυλ μπορεί να επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από το ζώδιο σου. Στην πραγματικότητα, τρία ζώδια τείνουν να είναι τα πιο μοδάτα στον κόσμο, οπότε συνέχισε να διαβάζεις για να δεις αν ανήκεις σε ένα από αυτά.

Λέων

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι Λέοντες λατρεύουν να είναι το επίκεντρο της προσοχής και ποιος καλύτερος τρόπος να κλέψουν την παράσταση από το να φορέσουν κάτι ξεχωριστό; Οι Λέοντες είναι ίσως οι μοναδικοί που δεν φοβούνται να φορέσουν statement κομμάτια (όπως funky μακιγιάζ, πούλιες και έντονα χρώματα).

Δεν πείθεσαι; Απλά κοίταξε τους σχεδιαστές μόδας Coco Chanel, Louis Vuitton και Michael Kors. Μοντέλα όπως η Cara Delvigene, η Kylie Jenner, η Karlie Kloss και η Winnie Harlow είναι επίσης Λέοντες… Ουδέν επιπλέον σχόλιο!

4 έξυπνα κόλπα για να βελτιώσεις το προσωπικό σου στυλ

Ζυγός

Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη που αντιπροσωπεύει την ομορφιά και την αγάπη. Για παράδειγμα η Kim Kardashian, η Bella Hadid και η Gwyneth Paltrow οφείλουν την αίσθηση της μόδας στις τοποθετήσεις τους στον Ζυγό. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο, σωστά; Κομψοί και καλόγουστοι, οι Ζυγοί μοιάζουν λες και θα μπορούσαν να είναι στο εξώφυλλο ενός περιοδικού κάθε μέρα. Δεν θα πιάσεις ποτέ έναν Ζυγό να φεύγει από το σπίτι του με σαγιονάρες ή να φοράει δημόσια το παλιό γυμνασιακό του φούτερ.

Αν και μπορεί να χρειαστούν μερικές προσπάθειες για να τελειοποιήσουν το ντύσιμό τους, οι Ζυγοί έχουν το βλέμμα στο design και στο τέλος, τελειοποιούν την εμφάνισή τους όπως θέλουν.

Πώς να κάνεις τα σύνολα σου να φαίνονται πιο ακριβά

Ταύρος

Επειδή ο Ταύρος κυβερνάται επίσης από την Αφροδίτη, εκτιμά βαθιά όλα τα καλά πράγματα στη ζωή. Η Αφροδίτη υποστηρίζει τον Ταύρο σε σχέση με τα χρήματα και την αγάπη και είναι ο λόγος που ο Ταύρος θα επενδύσει σε επώνυμα και ποιοτικά ρούχα. Ακόμα κι αν είναι πέρα ​​από τις δυνατότητές τους, οι Ταύροι αγαπούν τα καλύτερα πράγματα στη ζωή και δεν μπορούν να αντισταθούν στο να προσθέτουν τακτικά νέα κομμάτια στη ντουλάπα τους.

Η πολυτέλεια είναι το δεύτερο όνομά τους και οι Ταύροι συμβαδίζουν πάντα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.