Τα 5 ζώδια που δένονται υπερβολικά στις σχέσεις τους

07.04.2022
Τα 5 ζώδια που δένονται υπερβολικά στις σχέσεις τους
Τα προβλήματα προσκόλλησης είναι κοινά σε σχέσεις όπου ο ένας από τους συντρόφους είναι πολύ δεμένος ή ο άλλος δεν είναι αρκετά δεμένος. Σπάνια φαίνεται να υπάρχει το ίδιο επίπεδο προσκόλλησης και για τους δύο συντρόφους. Είσαι από τα ζώδια που δένονται υπερβολικά; Αν η αστρολογία και τα ωροσκόπια έχουν κάτι να πουν για αυτό, η απάντηση είναι ότι υπάρχουν 5 ζώδια που είναι πιο επιρρεπή σε θέματα προσκόλλησης στις σχέσεις.

Καρκίνος

Η διαδικασία του να γνωρίσεις κάποιον και να κάνεις σχέση μαζί του συχνά επιταχύνεται με έναν Καρκίνο. Εμπιστεύεται τους ανθρώπους πολύ γρήγορα και δεν συγκρατείται σε αυτά που του λένε. Η έννοια του να ζητήσει πολλές πληροφορίες χάνεται σε έναν Καρκίνο όταν δένεται με κάποιον.

Αν ένας Καρκίνος αποκαλύπτει τα πιο βαθιά και σκοτεινά μυστικά του σε κάποιον που δεν γνωρίζει για πολύ καιρό, αυτό δείχνει ότι αντισταθμίζει κάτι που του λείπει στη ζωή του.

Έτσι τερματίζουν έναν καυγά τα ευτυχισμένα ζευγάρια

Ιχθείς

Οι Ιχθείς θέλουν απλώς να αγαπούν και να αγαπιούνται ως αντάλλαγμα, επομένως μπορεί να γίνονται λίγο υπερβολικά ανήσυχοι όταν πρόκειται να αναπτύξουν μια σχέση. Είναι εύκολο για τους Ιχθείς να δεθούν υπερβολικά.

Ένας από τους τρόπους με τους οποίους μαθαίνουν για κάποιον, είναι υπεραναλύοντας τη δραστηριότητά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι σύνηθες να ερευνάς κάποιον πριν βγεις στο πρώτο σου ραντεβού, αλλά οι Ιχθείς το ξεπερνούν αυτό με την καταδίωξή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα ελέγχουν το Facebook, το Instagram και το Twitter του συντρόφου τους όλη την ημέρα και θα σημειώνουν με ποιον αλληλεπιδρούν.

7 τρόποι να κρατήσεις το πάθος ζωντανό σε μια μακροχρόνια σχέση

Υδροχόος

Ξέρεις το πότε ένας Υδροχόος είναι πολύ δεμένος, όταν η υποστήριξη των φιλοδοξιών του συντρόφου του γίνεται το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή του — ακόμη περισσότερο από τους δικούς του στόχους. Είναι λογικό ότι όταν ο Υδροχόος ξοδεύει τόσο πολύ χρόνο με ένα άλλο άτομο, θα ήθελε να κάνει ότι μπορούσε για να το υποστηρίξει και να το ενθαρρύνει, αλλά το να χάσει τον εαυτό του στη διαδικασία δεν είναι υγιές.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος λατρεύει να βρίσκεται γύρω από ανθρώπους, αλλά όταν είναι πολύ δεμένος με κάποιον, κανένας αριθμός ανθρώπων δεν μπορεί να αντισταθμίσει τη μοναξιά που νιώθει ο Δίδυμος όταν ο σύντροφός του δεν είναι εκεί. Θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό που νιώθει χωρίς τον σύντροφό του, αλλά αυτό δεν λειτουργεί και απλώς τον κάνει να νιώθει πιο μόνος.

Οι Δίδυμοι πρέπει να ανακτήσουν την αίσθηση της ανεξαρτησίας τους και να θυμούνται πόσο απολαμβάνουν τον χρόνο μόνοι τους. Το να εξαρτάται η διάθεσή σου από κάποιον άλλον, σου αφαιρεί τη δύναμή σου.

Υπάρχει "χημεία" μεταξύ σας; 6 στοιχεία που το φανερώνουν

Παρθένος

Όταν ο Παρθένος είναι πολύ δεμένος, γίνεται πολύ εξυπηρετικός. Δεν τον πειράζει να είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεση του συντρόφου του, γιατί τον κάνει να νιώθει πιο κοντά στο άτομο και αυτό που χρειάζεται. Ο Παρθένος, που συνήθως είναι αρκετά ευδιάθετος, θα συμφωνήσει σχεδόν με όλα όσα λέει ο σύντροφός του, θα αλλάξει τον τρόπο ζωής του για να ευθυγραμμιστεί καλύτερα με τη ζωή του συντρόφου του και θα αναλάβει να βοηθήσει τον σύντροφό του, ακόμη και όταν δεν είναι επιθυμητός.