Η έκλειψη ηλίου έρχεται μαζί με τη δεύτερη νέα σελήνη στον Κριό και θα έχει έντονη αστρολογική επιρροή.

18.04.2023
Η έκλειψη ηλίου έρχεται μαζί με τη δεύτερη νέα σελήνη στον Κριό και θα έχει έντονη αστρολογική επιρροή.
Έρχεται έκλειψη ηλίου, σε λίγες μέρες, και θα επηρεάσει ιδιαίτερα 4 ζώδια.

Στις 20 Απριλίου ο ήλιος και η σελήνη θα ενωθούν στον Κριό, φέρνοντας δυναμικά ξεκινήματα στους γενέθλιους χάρτες κάθε ζωδίου. Δεδομένου ότι αυτή θα είναι η πρώτη έκλειψη κατά μήκος του άξονα Κριού-Ζυγού, σηματοδοτεί την αρχή μιας σημαντικής περιόδου που θα συνεχίσει να εκτυλίσσεται καθώς ο Βόρειος και ο Νότιος Δεσμός ταξιδεύουν μέσα από το ζώδιο του Κριού τους επόμενους 18 μήνες.

Αν και όλα τα ζώδια θα κληθούν να δράσουν γρήγορα κατά τη διάρκεια της έκλειψης, τα τέσσερα παρακάτω ζώδια θα πρέπει να περιμένουν ότι θα νιώσουν την αίσθηση του επείγοντος ώστε να πάρουν καθοριστικές αποφάσεις για τη δουλειά τους ή τις σχέσεις τους.

Τα 4 πιο ωμά ζώδια που δεν διστάζουν να σου πουν την αλήθεια όσο δύσκολη και αν είναι

Κριός

Στις 20 Απριλίου, ο ήλιος και η σελήνη θα ενωθούν στον Κριό, φέρνοντας σημαντικά νέα ξεκινήματα στο προσκήνιο όσον αφορά την ταυτότητα και την αυτοέκφραση. Συνηθίζεις να μην απολογείσαι Κριέ, αλλά αυτή η έκλειψη σε επαναφέρει στο επίκεντρο με τρόπο που είναι πλήρως ευθυγραμμισμένος με τον σκοπό σου αλλά παράλληλα σε δικαιώνει για τις αποφάσεις σου.

Καρκίνος

Καθώς η ηλιακή έκλειψη εκτυλίσσεται στον 10ο Οίκο σου στις 20 Απριλίου, θα ξεκινήσεις ένα νέο ταξίδι στην καριέρα και τη δημόσια εικόνα σου που θα εστιάζει αποκλειστικά στις ηγετικές σου ικανότητες. Πάντα ήσουν ικανή να πρωτοστατήσεις στη δουλειά, Καρκίνε, αλλά αυτή η έκλειψη σου δίνει επιτέλους την ευκαιρία να κατευθύνεις την επαγγελματική σου ζωή προς τον απώτερο στόχο σου.

Ζυγός

Στις 20 Απριλίου, η έκλειψη Ηλίου στον Κριό θα φέρει δυνατά νέα ξεκινήματα στις αισθηματικές σου σχέσεις και συνεργασίες. Ως αδελφό ζώδιο του Κριού, τείνεις να προσεγγίζεις τη ζωή με τρόπο που δεν είναι συγκρουσιακός, αλλά αυτή την ημέρα, θα αισθανθείς ατρόμητη για να προχωρήσεις σε κινήσεις που έχουν να κάνουν με νέες συνδέσεις.

Τα 3 πιο πειστικά ζώδια που μπορούν να σε κάνουν να πιστέψεις ότι λένε

Αιγόκερως

Αυτό το μήνα, η έκλειψη ηλίου στον Κριό θα σηματοδοτήσει ένα νέο κεφάλαιο στην οικογενειακή σου ζωή, προτρέποντάς σε να κάνεις δυναμικό ξεκίνημα. Έχεις την τάση να αναλαμβάνεις ηγετικό ρόλο στον εργασιακό σου χώρο και αυτή η έκλειψη είναι μια ευκαιρία να αναλάβεις πλήρως τα ηνία. Ως το οργανωτικό μυαλό του ζωδιακού κύκλου, μπορεί να μην σου αρέσει πολύ η παρορμητική ενέργεια που έρχεται με αυτήν την έκλειψη, αλλά υπόσχεται να κάνει τα πράγματα να κινηθούν με ευεργετικό τρόπο.

Τελευταία τροποποίηση στις 18.04.2023 - 09:50