Η Αφροδίτη μπήκε στους Διδύμους και αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο τώρα το Πάσχα

14.04.2023
Η Αφροδίτη μπήκε στους Διδύμους και αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο τώρα το Πάσχα
Η Αφροδίτη έχει μπει στους Διδύμους από τις 11 Απριλίου και θα μείνει εκεί μέχρι τις 7 Μαΐου επηρεάζοντας όλα τα ζώδια, ωστόσο τα τέσσερα μεταβλητά ζώδια θα αισθανθούν αυτή τη διέλευση πιο έντονα από τα άλλα.

Ο Κρόνος στους Ιχθείς θα είναι σε όψη με την Αφροδίτη στους Διδύμους, κάτι που μπορεί να προκαλέσει τριβή στο πρώτο μισό της διέλευσης, αλλά θα μπορούσε επίσης να μας βοηθήσει να αποκτήσουμε καλύτερη εικόνα για το τι χρειαζόμαστε για τις σχέσεις μας. Ωστόσο, μόλις η Αφροδίτη απομακρυνθεί από την επιρροή του Κρόνου, θα μπορούσαμε να δούμε μια αλλαγή στη δυναμική των σχέσεών μας. Η Αφροδίτη μας δίνει ευκαιρίες να επικοινωνήσουμε πιο αποτελεσματικά, να είμαστε ειλικρινείς με τον σύντροφό μας και να έχουμε πίστη στον εαυτό μας, γιατί μόλις ο Ερμής γίνει ανάδρομος στις 21 Απριλίου, τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα.

Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι μέσα στον Απρίλιο

Δίδυμοι

Πριν από δύο χρόνια βίωσες την παρουσία του Νότιου και του Βόρειου Κόμβου στο ζώδιο σου. Με την Αφροδίτη να επιστρέφει στο ζώδιό σου, θα μπορούσες να δεις το αποκορύφωμα των μαθημάτων που πήρες από τους Κόμβους και τη διέλευση της ανάδρομης Αφροδίτης (επίσης στο ζώδιό σου). Τώρα είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις μια νέα περιπέτεια καθώς καλωσορίζεις αυτή τη διέλευση. Όπως και ο Τοξότης, θα είστε και οι δύο πολύ συγκεντρωμένοι στην ενέργεια της σχέσης για τις επόμενες εβδομάδες. Υπάρχει ανάγκη να επεξεργαστείς τις πληγές και να επικεντρωθείς στο πόση θεραπεία έχεις ενσωματώσει τα τελευταία χρόνια.

Παρθένος

Η επιτυχία και η δύναμη πάνε χέρι-χέρι με αυτή τη διέλευση. Η Αφροδίτη στους Διδύμους σου φέρνει έμπνευση, αφθονία και νέα πάθη. Θα μπορούσες να δεις τον εαυτό σου να βιώνει μια νέα αγάπη μέσω της γνώσης και της πνευματικής επέκτασης. Η αρχή της διέλευσης φέρνει προκλήσεις στις σχέσεις, αλλά μπορεί να γίνει ευκολότερη μέσω της επικοινωνίας. Η Αφροδίτη φέρνει ευκαιρίες για σύνδεση με άτομα που μοιράζονται το όραμά σου. Η σχέση με τους άλλους μπορεί να είναι εύκολη στο δεύτερο μισό αυτής της διέλευσης, όταν η Αφροδίτη δεν έχει όψη στον Κρόνο.

Τοξότης

Με αυτή τη διέλευση που φέρνει αρμονία και νέες προοπτικές στον Οίκο των συνεργασιών σου, είσαι έτοιμη να μπεις στην επόμενη φάση σου όσον αφορά τον έρωτα. Θα επικεντρωθείς περισσότερο στην ανοικοδόμηση από μέσα και στην εφαρμογή των μαθημάτων που πήρες από την ανάδρομη διέλευση της Αφροδίτης στους Διδύμους πριν από αρκετά χρόνια. Όλα αυτά μπορούν να συμβούν στο πρώτο μισό της διέλευσης καθώς ενσωματώνεις τη θεραπεία στη ρουτίνα σου. Με τον Ερμή έτοιμο για ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, θα μπορούσες να περιμένεις να ζήσεις λίγο deja vu σχετικά με τις παλιές σχέσεις και ένας ή δύο πρώην σου μπορεί να κάνουν μια επανεμφάνιση.

Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Απρίλιος θα είναι ο καλύτερος μήνας

Ιχθύες

Μαθαίνεις πώς να χτίζεις όρια ή να ξεφεύγεις από παλιές συνήθειες. Τώρα, με την Αφροδίτη να μπαίνει στο ζώδιο των Διδύμων, είσαι έτοιμη να κάνεις πράξη αυτό για το οποίο σε προετοιμάζει ο Κρόνος στο ζώδιό σου. Με αυτή τη διέλευση, αν είσαι σε σχέση, θα δυσκολευτείς να επικοινωνήσεις με τον σύντροφό σου κατά το πρώτο μισό. Ωστόσο, η διέλευση σου επιτρέπει επίσης να νιώσεις στιγμές χαράς και μια αίσθηση ολοκλήρωσης, ενώ ταυτόχρονα σε κρατάει στο έδαφος.

Τελευταία τροποποίηση στις 14.04.2023 - 09:56