Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Απρίλιο

30.03.2023
Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Απρίλιο
Από τον Ιανουάριο είχαμε μια ηρεμία όσον αφορά στους ανάδρομους πλανήτες ωστόσο επειδή τα πράγματα έγιναν βαρετά, τον Απρίλιο έχουμε μια ανάδρομη επιστροφή. Ανάλογα με το πώς το βλέπεις, ο ένας και μοναδικός ανάδρομος πλανήτης τον Απρίλιο του 2023 θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την τέλεια στιγμή για να προκαλέσει χάος.

Ναι, σωστά το κατάλαβες, αυτόν τον μήνα, ο Ερμής θα σταθεί στις 21 Απριλίου ανάδρομος για δεύτερη φορά φέτος, σηματοδοτώντας μια σημαντική περίοδο αναθεώρησης, τελειοποίησης και επαναδιαπραγμάτευσης. Αν και οι ανάδρομες περίοδοι του Ερμή είναι απίστευτα συνηθισμένες, εξακολουθούν να βρίσκουν τον τρόπο να είναι κάπως ενοχλητικές, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την αποτελεσματική επικοινωνία. Ευτυχώς, σε αντίθεση με τον Ιανουάριο, ο Ερμής θα είναι ο μοναδικός ανάδρομος πλανήτης αυτόν τον μήνα, οπότε δεν πρέπει να επικρατεί πολύ χάος. Υπάρχει όμως ένα «αλλά». Αυτός ο ανάδρομος είναι κοντά στην πρώτη έκλειψη του 2023, επομένως η ενέργεια του Απριλίου είναι βέβαιο ότι θα φανεί λίγο απείθαρχη.

Ο Πλούτωνας εισέρχεται στον Υδροχόο και αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο

Ανάδρομος Ερμής (21 Απριλίου - 15 Μαΐου)

Στις 21 Απριλίου, ο Ερμής θα σταθεί ανάδρομος στο σταθερό ζώδιο της γης, τον Ταύρο, φέρνοντας μια περίοδο αναθεωρήσεων, επαναξιολογήσεων και προβληματισμών στον αστρολογικό χάρτη του κάθε ζωδίου. Ο ανάδρομος Ερμής είναι μια στιγμή για να ξανασκεφτείς ιδέες, προοπτικές και απόψεις για τις οποίες δεν ήσουν βέβαιη, προκειμένου να κατανοήσεις καλύτερα το πώς θα ήθελες να προχωρήσεις. Στο ζώδιο του Ταύρου που είναι προσανατολισμένο στην ασφάλεια, ο Ερμής τείνει να δημιουργεί μια ισχυρή αίσθηση σταθερότητας.

Ωστόσο, καθώς ο πλανήτης της επικοινωνίας κινείται ανάδρομα μέσα από αυτό το ζώδιο, μπορεί να μην φανεί εύκολη πορεία. Αν και η αλλαγή μπορεί να μην είναι εύκολη τώρα, είναι σημαντικό να μην γίνεις πολύ άκαμπτη με κάτι που μπορεί να σου φέρει άνεση, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τη νοοτροπία σου. Φρόντισε να εξετάσεις τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείς να αποκτήσεις την ευκολία και την άνεση που αναζητάς, γιατί μπορεί να είναι με τρόπο που δεν έχεις σκεφτεί πριν.

Τα 4 ζώδια που αποφεύγουν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής

Ο Οίκος που κυβερνά ο Ταύρος στον αστρολογικό χάρτη σου είναι ο τόπος όπου μπορείς να περιμένεις τις περισσότερες αναταραχές, ειδικά αφού ο Ερμής θα είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό, τον πλανήτη της αναστάτωσης και της ξαφνικής αλλαγής. Αυτή η περιοχή του χάρτη σου είναι όπου τείνεις να λαχταράς τη μεγαλύτερη συνέπεια στη ζωή σου, επομένως μπορεί να μην αισθανθείς εξαιρετικά άνετα με τις αλλαγές — τουλάχιστον έως ότου ο Ερμής σταματήσει να είναι ανάδρομος στις 15 Μαΐου. Προσπάθησε να παραμείνεις όσο πιο ευέλικτη μπορείς τώρα, ακόμα κι αν νιώθεις ότι αλλάζει αυτό που σου είναι οικείο. Μερικές φορές αυτό είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

Τελευταία τροποποίηση στις 30.03.2023 - 10:43