Ο Πλούτωνας εισέρχεται στον Υδροχόο και αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο

24.03.2023
Ο Πλούτωνας εισέρχεται στον Υδροχόο και αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο
Ο Πλούτωνας θεωρείται ο Άρχοντας του Κάτω Κόσμου, αλλά ποτέ δεν πρέπει να κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του. Παρά το γεγονός ότι είναι ο πλανήτης του θανάτου και της αναγέννησης, η επίδραση του Πλούτωνα στο ζώδιο σου δεν είναι απαραίτητα αρνητική.

Εάν, μάλιστα, ανήκεις σε ένα από τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τον Πλούτωνα που εισήλθε στον Υδροχόο στις 23 Μαρτίου, ετοιμάσου για μια από τις πιο σημαντικές αστρολογικές διελεύσεις που έχεις βιώσει ποτέ.

Ταύρος

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα ταρακουνήσει την καριέρα σου και τη γενική σου φήμη. Καθώς ο Πλούτωνας θα περάσει το επόμενο διάστημα ρίχνοντας ένα αποκαλυπτικό φως στον δέκατο Οίκο της δημόσιας θέσης σου και μπορεί να βρεθείς να εγκαταλείπεις ορισμένα μονοπάτια καριέρας και όνειρα που δεν έχουν διαμορφωθεί όπως ήθελες. Καθώς ξεκινά αυτή η διέλευση, μπορεί να αντιμετωπίσεις ορισμένες αποτυχίες ή να εγκαταλείψεις ορισμένα πρότυπα που έχεις θέσει για τον εαυτό σου.

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν από τη νέα σελήνη του Μαρτίου

Λέων

Οι σχέσεις σου μπαίνουν στο μικροσκόπιο καθώς μπαίνει ο Πλούτωνας στον Υδροχόο. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης στον Υδροχόο, ο Πλούτωνας θα σε αναγκάσει να αναζητήσεις τους σκελετούς της ντουλάπας σου, ειδικά αν σε εμποδίζουν να καλλιεργήσεις πραγματικά μια ισχυρή και υγιή συνεργασία. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα μπορούσε να οδηγήσει σε μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην ερωτική σου ζωή, την κοινωνική ζωή και τις κατ' ιδίαν σχέσεις σου, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.

Σκορπιός

Ετοιμάσου για μια σημαντική αλλαγή, γιατί ο Πλούτωνας στον Υδροχόο είναι εδώ για να ρίξει φως στις πιο κρυφές γωνιές της προσωπικής σου ζωής. Αυτή η διέλευση θα σε αναγκάσει να αντιμετωπίσεις μέρος του οικογενειακού δράματος και των συγκρούσεων που σχετίζονται με τις συναισθηματικές σου ρίζες. Ο Πλούτωνας είναι ένας πλανήτης που μεταμορφώνεται, αλλά για να σε βοηθήσει αυτή η διέλευση να δημιουργήσεις μια οικογενειακή δυναμική και ένα οικιακό περιβάλλον που υποστηρίζει την υψηλότερη ανάπτυξή σου, μπορεί να χρειαστεί να περάσεις το επόμενο διάστημα προσπαθώντας να απαλλαγείς από μερικές από τις κακές συνήθειες που έχεις από την οικογένεια σου και να θεραπευτείς από τα τραύματα που βίωσες στην πρώιμη παιδική ηλικία.

Τι πιθανότητες έχεις να σε απατήσει ο σύντροφος σου ανάλογα με το ζώδιο του (Μέρος Β)

Υδροχόος

Ετοιμάσου να γίνεις μια ολοκαίνουργια εκδοχή του εαυτού σου, Υδροχόε. Μέχρι να τελειώσει η διέλευση του Πλούτωνα στον Υδροχόο, μπορεί να νιώθεις εντελώς διαφορετικός άνθρωπος. Στην πραγματικότητα, μπορεί να γίνεις αγνώριστη καθώς πρόκειται να βιώσεις κάτι που πολλοί από εμάς δεν θα ζήσουν ποτέ κατά τη διάρκεια της ζωής μας—ο Πλούτωνας να διασχίζει το ζώδιο σου. Για το επόμενο διάστημα, ο Πλούτωνας θα μεταμορφώσει πλήρως τον πρώτο Οίκο του εαυτού σου και μέχρι να τελειώσει, θα νιώθεις πιο δυνατή και πιο έτοιμη να δείξεις στον κόσμο ποια πραγματικά είσαι.

Τελευταία τροποποίηση στις 23.03.2023 - 18:18