Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν από τη νέα σελήνη του Μαρτίου

21.03.2023
Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν από τη νέα σελήνη του Μαρτίου
Η πρώτη νέα σελήνη της άνοιξης λαμβάνει χώρα στον ορμητικό, παθιασμένο και ανταγωνιστικό Κριό, τονίζοντας την επιθυμία μας να ακολουθήσουμε τα ένστικτά μας και να ενεργήσουμε σύμφωνα με τις επιθυμίες μας. Τα 4 παρακατω ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο:

Κριός

Κριέ, σου αρέσει να σε προσέχουν. Ακόμα κι αν είσαι ένας πιο ντροπαλός και εσωστρεφής Κριός που προτιμά να αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, σίγουρα εκτιμάς το να νιώθεις ότι σε κατανοούν και σε εκτιμούν για αυτό που είσαι! Και σε αυτή τη νέα σελήνη, σε έχουν όλοι στο μυαλό τους. Ετοιμάσου να κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να δεις κάτι εντελώς καινούργιο. Κάνε κάτι που χαρακτηρίζει τον τρόπο με τον οποίο θέλεις η ταυτότητά σου να αλλάξει και να εξελιχθεί με το χρόνο και την εμπειρία.

Τα 6 ζώδια που δεν θα διστάσουν να κάνουν το πρώτο βήμα σε μια νέα γνωριμία

Καρκίνος

Αυτή η νέα σελήνη σε επηρεάζει σε ένα σημείο που είσαι πιο ευάλωτη. Λαμβάνοντας χώρα στον τέταρτο Οίκο των προσωπικών σου υποθέσεων, αυτή η νέα σελήνη ρίχνει φως σε όλα όσα συμβαίνουν πίσω από κλειστές πόρτες, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Και αν δεν έχεις μια φιλόξενη γωνιά του κόσμου που να αισθάνεσαι ασφαλής και προστατευμένη, τότε ίσως θελήσεις να σκεφτείς πού επιλέγεις να ριζώσεις, Καρκίνε! Αυτή η νέα σελήνη θα μπορούσε να σε εμπνεύσει να καθαρίσεις το διαμέρισμά σου, να προγραμματίσεις μια βραδιά ταινίας με την οικογένεια ή ακόμα και να μετακομίσεις σε ένα νέο μέρος.

Ζυγός

Οι σχέσεις σου αλλάζουν, Ζυγέ. Καθώς αυτή η νέα σελήνη ξεκινά μια νέα αντίληψη για το δούναι και λαβείν, νιώθεις κίνητρο να κάνεις τις συνεργασίες σου πολύ πιο ουσιαστικές! Αντιμετωπίζοντας την αλήθεια του έβδομου Οίκου των εραστών, των φίλων και ακόμη και των εχθρών σου, καταλαβαίνεις ποιοι είναι οι κύριοι παίκτες στη ζωή σου και οι ρόλοι που παίζει ο καθένας από αυτούς. Εξετάζεις επίσης προσεκτικά το πώς συμβάλλεις στις σχέσεις σου και την επιρροή που έχεις πάνω τους.

Ποιο είναι το είδος κουζίνας που προτιμά το κάθε ζώδιο (Β’ Μέρος)

Αιγόκερως

Ο κόσμος δεν μπορεί να σταματήσει να μιλάει για σένα τον τελευταίο καιρό, Αιγόκερε. Σε τελική ανάλυση, αυτή η νέα σελήνη θα φωτίσει τον δέκατο Οίκο της δημόσιας εικόνας σου, εμπνέοντάς σε να κοινοποιήσεις κάποια νέα που θα σου αλλάξουν τη ζωή ή να ενισχύσεις τη φήμη σου! Ήρθε η ώρα αυτή τη στιγμή να λάβεις σημαντικούς επαίνους, ειδικά αν είσαι πρόθυμη να δηλώσεις συμμετοχή σε έναν διαγωνισμό ή να κάνεις αίτηση για μια νέα δουλειά. Μη διστάζεις! Επειδή αυτή η νέα σελήνη επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σου, μπορείς να στοιχηματίσεις ότι η αποφασιστικότητά σου δεν θα είναι μάταιη. Πρόκειται να ανεβείς το επόμενο σκαλί μιας πολύ σημαντικής σκάλας, οπότε μην κοιτάς πίσω.

Τελευταία τροποποίηση στις 21.03.2023 - 11:18