Τα 6 ζώδια που δεν θα διστάσουν να κάνουν το πρώτο βήμα σε μια νέα γνωριμία

18.10.2022
Τα 6 ζώδια που δεν θα διστάσουν να κάνουν το πρώτο βήμα σε μια νέα γνωριμία
Μερικές φορές, η πρώτη κίνηση σε μια γνωριμία είναι αυθόρμητη. Είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που συμβαίνουν χωρίς σκέψη, γιατί η υπερβολική σκέψη μπορεί σίγουρα να καταστρέψει σχεδόν κάθε στιγμή. Η αστρολογία έχει απάντηση για το ποια ζώδια είναι αυτά που δεν διστάζουν να κάνουν το πρώτο βήμα σε μια νέα γνωριμία. Και είναι τα παρακάτω 6 ζώδια:

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως κάνει την πρόσκληση για το απόλυτο επαγγελματικό γεύμα. Εάν αυτή η κίνηση περιλαμβάνεται στη λίστα υποχρεώσεων του, θα την κάνει, προχωρώντας στη συνέχεια με το επόμενο βήμα. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολύ λίγα συναισθήματα που συνδέονται με τις πράξεις του.

Λέων

Συνήθως, ο Λέων ακολουθεί αυτό που θέλει με ακρίβεια. Είναι συγκεντρωμένος και δεν γνωρίζει τι σημαίνει η λέξη «όχι». Το «όχι» σημαίνει «ναι» για τον Λέοντα και αυτό ενισχύει την ψεύτικη αίσθηση αυτοπεποίθησής του. Ο Λέων μπορεί να κάνει τις πρώτες κινήσεις, αλλά αυτές οι κινήσεις τείνουν να είναι αποκρουστικές και εγωιστικές. Μπορεί να είναι οι πρώτοι που θα ξεκινήσουν τα πράγματα, αλλά θα είσαι η πρώτη που θα φύγεις.

Σκορπιός

Από τη φύση του επιθετικός, ο Σκορπιός δεν βλέπει το νόημα να περιμένει από εσένα να κάνεις την πρώτη κίνηση. Ξέρει τι θέλει και ξέρει ότι ο μόνος τρόπος για να το πετύχει είναι κάνοντας την πρώτη κίνηση. Μπορεί να είναι λίγο υπερβολικός στην αρχή, αλλά αυτό είναι μόνο ένα μέρος της γοητείας του Σκορπιού.

Ταύρος

Δεν υπάρχει ντροπαλός Ταύρος, αλλά αν υπάρχει, θα είναι εξαίρεση καθώς ο Ταύρος είναι πιεστικός και θέλει να κάνει την κίνηση τώρα. Αυτό το ζώδιο δεν έχει να κάνει με το να είναι απλά κάποιος ευγενικός ή ακόμα και να φλερτάρει διακριτικά. Είναι ειλικρινής εκ των προτέρων και συνήθως αυτό που θέλει είναι η απόλυτη προσοχή σου, χωρίς τέλος.

Τοξότης

Δεδομένου ότι ο Τοξότης είναι ειδικός στην ειλικρίνεια και την αλήθεια, βλέπει τα πράγματα με έναν αρκετά ασπρόμαυρο τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι, εάν πρόκειται να γίνει μια κίνηση και αναρωτιέσαι τι θα γίνει, είναι βέβαιο ότι ο Τοξότης θα παρέμβει και θα πάρει τα πράγματα στα χέρια του.

Κριός

Τι νόημα έχει η αναμονή; Για τον Κριό, δεν υπάρχει νόημα για καθυστέρηση και αυτό σημαίνει ότι οι κινήσεις θα γίνουν ακριβώς στη στιγμή, είτε είσαι έτοιμη να τις δεχτείς είτε όχι.

Ο Κριός είναι επιθετικός. Είναι γεννημένος για να παίρνει αυτό που πιστεύει ότι είναι δικό του, το οποίο μπορεί να μην είναι απαραίτητα αυτό που είσαι διατεθειμένη να μοιραστείς.