Ποιος είναι ο ζωδιακός συνδυασμός που δημιουργεί την πιο ισχυρή αισθηματική σχέση

17.10.2022
Ποιος είναι ο ζωδιακός συνδυασμός που δημιουργεί την πιο ισχυρή αισθηματική σχέση
Υπάρχουν πολλές διαφορετικές τοποθετήσεις στον αστρολογικό σου χάρτη και πτυχές συναστρίας που επηρεάζουν τη συνολική συμβατότητα του ζωδιακού σου κύκλου. Μια πτυχή συναστρίας που είναι γνωστή για την πρόκληση μιας ακαριαίας και αναμφισβήτητης σύνδεσης - καλώς ή κακώς - ονομάζεται το «αντίστροφο» σου, το οποίο γεννιέται από τους συνδέσμους Ηλίου και Σελήνης.

Τι είναι η συναστρία Σελήνης και Ηλίου;

Η συναστρία Σελήνης και Ηλίου σημαίνει ότι το ζώδιο της Σελήνης του συντρόφου σου βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο με το ζώδιο του Ήλιου σου (για παράδειγμα η Σελήνη του είναι στον Ζυγό και ο Ήλιος σου στον Ζυγό) ή το αντίστροφο.

Με αυτή την όψη, μπορείς να περιμένεις κάποια άμεση σύνδεση.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν αυτό ισχύει και για τους δύο σας. Για παράδειγμα, εάν το ζώδιο του Ήλιου σου είναι Ταύρος και το ζώδιο της Σελήνης του είναι Ταύρος, ενώ το ζώδιο της Σελήνης σου είναι Ζυγός και το ζώδιο του Ήλιου του είναι Ζυγός.

Με αυτή τη συναστρική όψη, θα μπορούσε να μοιάζει με αυτό που οι άλλοι περιγράφουν ως σύνδεσμο αδελφής ψυχής, αφού το άλλο άτομο νιώθει σαν το άλλο σου μισό. Είναι μια υπερβατική σχέση γιατί κινείται πέρα από το επιφανειακό συναισθηματικό επίπεδο και κινείται στην πνευματική σφαίρα.

Τα 3 ζώδια που κάνουν τα καλύτερα... προξενιά

Πάντα ακούμε για το πώς η επικοινωνία στις σχέσεις είναι απαραίτητη και αποτελεί ένα από τα απαραίτητα συστατικά για τη δημιουργία μιας εξαιρετικής σχέσης. Με τον Ήλιο σε συνδυασμό με τη Σελήνη, μπορεί να νιώθετε ότι μπορείτε να διαβάσετε ο ένας τις σκέψεις του άλλου. Είναι απλά πιο εύκολο να σχετιστείς και να επικοινωνήσεις με κάποιον που έχει τη Σελήνη του στο ίδιο ζώδιο με τον Ήλιο σου. Αντιπροσωπεύουν ένα καταφύγιο ο ένας για τον άλλον.

Οι επιτυχημένες σχέσεις περιλαμβάνουν εμπιστοσύνη του ενός στον άλλον και δεν υπάρχει φόβος όταν πρόκειται να αποκαλύψουν τον πιο ευάλωτο εαυτό τους. Δεν φοβόμαστε να είμαστε ανίσχυροι, αδύναμοι ή φοβισμένοι μπροστά στους συντρόφους μας.

Η Σελήνη σε συνδυασμό με τον Ήλιο σου επιτρέπει να στηρίζεσαι απρόσκοπτα στον σύντροφό σου και να καταστρέφεις τυχόν τοίχους που μπορεί να είχες υψώσει για άλλους.

Όταν η Σελήνη κάποιου είναι στο ίδιο ζώδιο με τον Ήλιο σου, μπορεί να αισθανθείς ότι είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Οι ρομαντικές μελωδίες ξαφνικά βγάζουν νόημα και η σύνδεση μοιάζει με ρομαντική ταινία.

Ο Ήλιος και η Σελήνη είναι τα αστέρια του σόου και κανείς άλλος δεν μπορεί να μπει ανάμεσά τους. Όλα κάνουν κλικ αφού δεν υπάρχει πίεση να εντυπωσιάσεις το άλλο άτομο. Τα παιχνίδια του μυαλού εγκαταλείπονται, ο πραγματικός σου εαυτός εκτίθεται και δεν φοβάσαι να αφοσιωθείς στον σύντροφό σου.