Τα 5 ζώδια που μπορεί να γίνουν χαοτικοί σύντροφοι

19.10.2022
Τα 5 ζώδια που μπορεί να γίνουν χαοτικοί σύντροφοι
Αν βρεις κάποιον που του αρέσει να δημιουργεί δράματα και τον συνδύασεις με ένα άτομο που πρόβαλλει πολλή ενέργεια μέσω των συναισθημάτων, θα έχεις μια χαοτική προσωπικότητα. Εάν είσαι σε σχέση με έναν χαοτικό σύντροφο, τότε οι προκλήσεις θα είναι καθημερινές. Ποια είναι, λοιπόν, τα 5 ζώδια που χαρακτηρίζονται από τη χαώδη συμπεριφορά ως σύντροφοι.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι χαοτικοί σύντροφοι λόγω των έντονων συναισθημάτων τους και του τρόπου με τον οποίο τα χρησιμοποιούν για να χειραγωγούν και να ελέγχουν τους άλλους. Εάν είσαι σε σχέση με έναν Σκορπιό, το τελευταίο πράγμα που θέλεις να κάνεις είναι να τον στεναχωρήσεις γιατί η αντίδραση θα είναι απρόβλεπτη.

Έχουν έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις όπως ζήλια, εκδίκηση και θυμό. Οι Σκορπιοί απαιτούν σεβασμό και αναγνώριση για να νιώσουν ανώτεροι.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι μπορεί να είναι χαοτικοί σύντροφοι λόγω της ασυνεπούς συμπεριφοράς τους, των προβλημάτων δέσμευσής τους και του τρόπου με τον οποίο τείνουν να αναλαμβάνουν ηγετικό ρόλο όταν κάνουν μια συζήτηση. Οι Δίδυμοι μπορεί να επιλέξουν να κάνουν μια συνηθισμένη κατάσταση λίγο πιο ενδιαφέρουσα, οπότε θα είναι πιο διασκεδαστικοί όταν μιλήσουν γι' αυτήν αργότερα.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς έχουν έντονα συναισθήματα που συχνά επηρεάζουν τον τρόπο που σκέφτονται και συμπεριφέρονται. Αν και οι Ιχθείς δεν είναι άτομα για εκδίκηση ή ανταπόδοση, θα κρατούν μνησικακία και μερικές φορές δυσκολεύονται να διαχειριστούν πληγωμένα συναισθήματα.

Τείνουν να αναζητούν έγκριση, επικύρωση, αποδοχή και φιλοφρονήσεις από τους άλλους και δεν είναι αρκετά σίγουροι για τις ικανότητές τους ώστε να βασίζονται μόνο στα δικά τους συναισθήματα αυτοεκτίμησης.

Κριός

Ο Κριός μπορεί να είναι χαοτικός σύντροφος λόγω των άγριων εναλλαγών της διάθεσής του. Τη μια στιγμή είναι διασκεδαστικός και περιπετειώδης, την άλλη στεναχωριέται και νιώθει ηττημένος. Η αλλαγή στη διάθεση μπορεί να είναι τόσο γρήγορη που είναι δύσκολο να συμβαδίσεις.

Ο Κριός μπορεί να είναι συγκρουσιακός και δεν θα συγκρατηθεί αν έχει κάτι αρνητικό να πει. Και όταν σε επικρίνει αυθόρμητα, είναι σαν να σου έχει μαχαιρώσει την καρδιά.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι εξαιρετικά ανεξάρτητοι και όμως, όταν βρίσκονται σε σχέση, μπορεί να είναι πολύ απαιτητικοί. Θέλουν συνεχή υποστήριξη και κατανόηση. Μερικές φορές δυσκολεύονται να αναλάβουν την ευθύνη για τις ατυχείς επιλογές τους, τις αμφισβητούμενες περιστάσεις και τις ανόητες πράξεις τους.