Τα 5 πιο αναρχικά ζώδια που αρνούνται να υποταχθούν στα στερεότυπα

20.10.2022
Τα 5 πιο αναρχικά ζώδια που αρνούνται να υποταχθούν στα στερεότυπα
Αν κάποιος είναι ανεξάρτητος στοχαστής, θαρραλέος, παλεύει γι' αυτά που πιστεύει και δεν τον νοιάζει όταν οι άλλοι στρέφονται εναντίον του για τα "πιστεύω" του, μπορεί να φτάνει και στα όρια του αναρχικού. Η αστρολογία είναι ένας καλός δείκτης των αναρχικών ζωδίων και των πεποιθήσεών τους. Όσοι ανήκουν στα συγκεκριμένα ζώδια δεν είναι απαραιτήτως μηδενιστές ή χαοτικοί, όπως θα ήθελαν κάποιοι να πιστέψουν, απλώς αρνούνται να ελεγχθούν ή να υποταχθούν. Ιδού, λοιπόν, ποια είναι τα 5 πιο αναρχικά ζώδια, αυτά που αρνούνται να υποταχθούν στα στερεότυπα.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι ευδοκιμούν στην ανεξαρτησία και μισούν τον έλεγχο. Όταν πρόκειται για επικίνδυνη ελευθερία ή για αιχμαλωσία, θα επιλέγουν πάντα την ελευθερία. Δεν είναι ότι οι Υδροχόοι δεν μπορούν να ακολουθήσουν κανόνες - μπορούν, αλλά είναι οι άδικοι κυβερνήτες με τους οποίους έχουν πρόβλημα.

Κριός

Οι Κριοί τείνουν να ζουν έναν τρόπο ζωής που βασίζεται στο θάρρος. Ρισκάρουν και στέκονται στις αποφάσεις τους, όσο ριψοκίνδυνες κι αν φαίνονται. Αυτά τα άτομα μισούν να τους λένε τι μπορούν ή δεν μπορούν να κάνουν, ειδικά όταν αυτός που τους τα λέει δεν έχει κατά βάθος τα συμφέροντά τους. Ο Κριός θα αντεπιτεθεί αν νιώσει ότι κάποιοι προσπαθούν να τον καταπιέσουν και να του αφαιρέσουν τα δικαιώματα.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι έχουν ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον και για μια εξουσία που εξυπηρετεί όλους τους ανθρώπους της, όχι μόνο τους πλούσιους. Οι Δίδυμοι τείνουν να είναι ακτιβιστές και να υπερασπίζονται την αλλαγή. Πιστεύουν στη διαμαρτυρία, τον εθελοντισμό και τη συνεργασία για πολιτικούς που συμμερίζονται τις απόψεις τους. Ελπίζουν ότι τα βήματα που κάνουν θα αποδώσουν καρπούς στο μέλλον και ότι η διαφθορά και η απληστία θα αντικατασταθούν από ένα περισσότερο ισότιμο κράτος.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι παθιασμένοι και προνοητικοί για τα πράγματα που πιστεύουν ότι πρέπει να αλλάξουν. Θα εργάζονται με συνεχή ενέργεια όταν είναι για κάτι στο οποίο πιστεύουν, όπως η εξέγερση ενάντια στην κατεστημένη τάξη ή σε μια άδικη κυβέρνηση. Ο Σκορπιός θέλει αυτονομία όταν πρόκειται για τη ζωή του και δεν εκτιμά κάποιον που προσπαθεί να ελέγξει αυτόν ή τις πράξεις του.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι δημιουργικοί με τους τρόπους που επαναστατούν ενάντια στην εξουσία. Σκεφτείτε τους χίπις της δεκαετίας του 1960. Έκαναν καθιστικές διαδηλώσεις ως τρόπο διαμαρτυρίας για τον πόλεμο του Βιετνάμ. Οι Ιχθείς είναι συμπονετικοί και αγαπούν να είναι ελεύθεροι. Προσπαθούν να βοηθήσουν όλους τους ανθρώπους του κόσμου να είναι ελεύθεροι και δυσανασχετούν όσο οι άνθρωποι άλλων χωρών στερούνται τα βασικά τους δικαιώματα.