Ποια είναι η πνευματική σημασία της νέας Σελήνης του Οκτωβρίου

21.10.2022
Ποια είναι η πνευματική σημασία της νέας Σελήνης του Οκτωβρίου
Καθώς η νέα Σελήνη στις 25 Οκτωβρίου μας επιστρέφει επίσημα στη χαοτική και απρόβλεπτη πύλη της εποχής των εκλείψεων, είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η δύσκολη εποχή ανταποκρίνεται πραγματικά στο όνομά της. Αυτό γιατί η επερχόμενη σεληνιακή φάση θα είναι και μια μερική έκλειψη ηλίου, επομένως θα ανοίξει μερικά από τα βαθιά και μυστηριώδη σπήλαια της καρδιάς μας που δεν έχουμε ακόμη εξερευνήσει. Το πνευματικό νόημα της νέας Σελήνης του Οκτωβρίου φέρνει μετασχηματισμούς με επίκεντρο την καρδιά για όλα τα ζώδια, επομένως είναι σημαντικό να εμπιστευτείς το σύμπαν για να αντιμετωπίσεις την αβεβαιότητα.

Η νέα Σελήνη του Οκτωβρίου είναι η πρώτη έκλειψη που σημειώνεται από την άνοιξη — και θα ενεργοποιήσει εκ νέου τα θέματα της σεληνιακής έκλειψης στον Σκορπιό που έλαβε χώρα στις 15 Μαΐου. Σκέψου τι συνέβαινε στη ζωή σου εκείνη την εποχή για ενδείξεις για το τι μπορεί να προκαλέσει αυτή η επερχόμενη έκλειψη. Μπορεί να σου δώσει μια προεπισκόπηση ως προς το τι είδους γεγονότα ή συνεχείς ιστορίες μπορεί να συμβούν στη ζωή σου κάτω από τη μεγάλη στιγμή της έκλειψης του Οκτωβρίου, κάτι που θα σε βοηθήσει να προετοιμαστείς.

Κατά τη διάρκεια της έκλειψης, ο ήλιος και η σελήνη θα συνδυαστούν με τον πλανήτη της αγάπης την Αφροδίτη σε μια τέλεια όψη σύνδεσης και και τα τρία ουράνια σώματα θα βρίσκονται ακριβώς στον Σκορπιό στον ζωδιακό κύκλο. Η Αφροδίτη είναι ο πλανητικός κυρίαρχος των αξιών, των σχέσεων, των πολυτελειών μας και πολλών άλλων - επομένως περίμενε αυτά τα θέματα να εμφανιστούν με σημαντικό τρόπο κατά τη διάρκεια αυτής της σεληνιακής φάσης. Η δυναμική αλλάζει τώρα και οι επιθυμίες της καρδιάς σου μπορεί να αποκτήσουν έναν εντελώς ανανεωμένο τόνο. Είναι καιρός να ξεθάψεις μυστικά και υποθέσεις από τις βαθύτερες χαραμάδες των προσωπικών σου συστημάτων αξιών και ενδεχομένως να γυρίσεις μια νέα σελίδα και στις σχέσεις.

Αυτή η σεληνιακή ευθυγράμμιση ενεργοποιεί επίσης τον Νότιο Δεσμό της Μοίρας, ο οποίος βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στον Σκορπιό - και αυτή η κομβική σύνδεση είναι ακριβώς αυτό που διαφοροποιεί μια ηλιακή έκλειψη από μια κανονική νέα Σελήνη. Ενώ οι ηλιακές εκλείψεις συνδέονται με γρήγορους ρυθμούς, ξεκινήματα και ξαφνικές ευκαιρίες, ο Νότιος Δεσμός είναι προσανατολισμένος στο παρελθόν έχοντας επίσης την ικανότητα να εξουδετερώσει πράγματα από τη ζωή μας που δεν μας εξυπηρετούν πλέον. Το πνευματικό νόημα αυτής της ηλιακής έκλειψης, μας υπενθυμίζει ότι τα τελειώματα και οι αρχές πάνε χέρι-χέρι. Για παράδειγμα, το ξαφνικό τέλος μιας κακής σχέσης μπορεί ταυτόχρονα να δημιουργήσει χώρο για μια πιο ικανοποιητική σχέση ή μια συγκλονιστική αισθηματική αλλαγή θα μπορούσε να καταλήξει να σε οδηγήσει σε ένα πιο ευοίωνο μονοπάτι.