Νέα Σελήνη Οκτωβρίου και έκλειψη ηλίου μαζί: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο

24.10.2022
Νέα Σελήνη Οκτωβρίου και έκλειψη ηλίου μαζί: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο
Είναι απολύτως λογικό η εποχή του Σκορπιού να συνοδεύεται από δράμα. Αυτό ακριβώς είναι το είδος της ατμόσφαιρας που φέρνει η ηλιακή έκλειψη σε συνδυασμό με τη νέα Σελήνη στις 25 Οκτώβριου. Αυτή η δραματική σεληνιακή φάση θα φέρει την αλλαγή και θα αποκαλύψει κρυμμένα συναισθήματα. Το διαισθητικό ζώδιο του νερού θα δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες για αισθηματικές αλλαγές, οπότε ετοιμάσου για μερικές εκπλήξεις. Αλλά για τα 4 παρακάτω ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από τη νέα Σελήνη του Οκτωβρίου, αυτές οι ενεργητικές αλλαγές φέρνουν νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη.

Δίδυμοι

Ενώ κάποιοι προσπαθούν να διατηρήσουν την κανονικότητα, εσύ αποδέχεσαι τις αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Αυτή η νέα Σελήνη σε βοηθά να προσέχεις τι λειτουργεί και τι όχι, όταν πρόκειται για την υγεία και την ευημερία σου.

Με τον Άρη ανάδρομο στο ζώδιό σου, θα νιώθεις λίγη νωθρότητα, αλλά αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να σου δώσει την ώθηση που αναζητούσες για να ανανεώσεις την καθημερινότητά σου.

Παρθένος

Έχεις πολλά στο μυαλό σου τον τελευταίο καιρό, Παρθένε και αυτή η σεληνιακή φάση σε καθοδηγεί να δεις τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία. Οτιδήποτε ήταν θολό ή μπερδεμένο είναι πλέον ξεκάθαρο, οπότε δώσε προσοχή σε αποκαλύψεις ή μυστικά που μπορεί να προκύψουν αυτήν τη στιγμή.

Αυτή η έκλειψη θα σου φέρει μερικές σημαντικές ιδέες που θα μπορούσαν να αλλάξουν εντελώς την οπτική σου για κάτι.

Αυτό είναι το πιο κομψό αξεσουάρ του φθινοπώρου, σύμφωνα με την Bella Hadid

Τοξότης

Χρειάζεσαι λίγη επαναφόρτιση; Αυτή η νέα Σελήνη είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να κάνεις ένα βήμα πίσω από τον θόρυβο και να περάσεις λίγο χρόνο ευθυγραμμίζοντας τον εαυτό σου με τις πνευματικές σου ανάγκες. Εάν υπάρχουν πνευματικά ή νοητικά εμπόδια, αυτή η έκλειψη είναι εδώ για να ξεπεράσει μερικά από αυτά τα εμπόδια.

Αυτή η έκλειψη ανατρέπει όλες τις δυσκολίες και σε απελευθερώνει από κάθε ψυχικό βάρος.

Ιχθείς

Ήρθε η ώρα για νέες προκλήσεις. Είτε έχεις μια επιθυμία για ταξίδια είτε λαχταράς για βαθύτερη γνώση, αυτή η νέα Σελήνη σε παρακινεί να εξερευνήσεις έξω από τα όρια των δικών σου περιορισμών - σωματικά και διανοητικά.

Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις ένα ταξίδι της τελευταίας στιγμής ή να αρχίσεις να σχεδιάζεις ένα για το μέλλον, αλλά σε κάθε περίπτωση θα είναι ένα ταξίδι το οποίο επιθυμούσες για καιρό.