Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την ταυτόχρονη νέα Σελήνη και ηλιακή έκλειψη

25.10.2022
Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την ταυτόχρονη νέα Σελήνη και ηλιακή έκλειψη
Είσαι έτοιμη για ένα μικρό σεληνιακό δράμα; Η ηλιακή έκλειψη έρχεται μαζί με τη νέα Σελήνη στις 25 Οκτωβρίου στον μυστηριώδη Σκορπιό, προαναγγέλλοντας αλλαγές, αποκαλύψεις και συγκλονιστικές ανατροπές. Αν και αυτές οι μετατοπίσεις μπορεί να φέρουν ένα νέο αναστεναγμό ανακούφισης για μερικούς, αυτή η σεληνιακή φάση γενικά έχει να κάνει με δραματικές ανατροπές - ειδικά για τα τέσσερα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την έκλειψη ηλίου μαζί με τη νέα Σελήνη του Οκτωβρίου.

Ταύρος

Πρόσεξε για παγίδες στις σχέσεις σου, Ταύρε. Αυτή η έκλειψη μπορεί να μη φέρει απαραιτήτως ολοκληρώσεις, αλλά επικεντρώνεται γύρω από ερωτικές αλλαγές και συναισθηματικές αποκαλύψεις που διαταράσσουν τη θαλπωρή στις σχέσεις σου. Πίστεψε ότι αυτό που συμβαίνει είναι για κάποιο λόγο.

Αυτό το φεγγάρι αντιτίθεται στον ήλιο σου και στον Βόρειο Δεσμό του πεπρωμένου, που βάζει στο παιχνίδι τη μοίρα κάνοντας πραγματικότητα καταστάσεις που ήταν προορισμένες για εσένα να συμβούν γρήγορα.

Λέων

Αυτή η νέα Σελήνη προκαλεί κάποια έντονα συναισθήματα. Οι ξαφνικές αλλαγές σε κλονίζουν και σε ωθούν να σκεφτείς τι χρειάζεσαι για να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά. Μη φοβάσαι να δείξεις την ευάλωτη πλευρά σου και να στηριχτείς στην οικογένειά σου αυτή τη στιγμή.

Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να ξεκουραστείς για να καταλάβεις πώς να αποκτήσεις αυτό που χρειάζεσαι.

Σκορπιός

Η έκλειψη στο ζώδιο σου μπορεί να μοιάζει με πλήρη κρίση ταυτότητας. Αυτή είναι μια περίοδος απελευθέρωσης οπότε ετοιμάσου να πεις αντίο στη δυσαρέσκεια, τις μνησικακίες και τα φορτία. Αυτά τα καταπιεσμένα συναισθήματα που κουβαλούσες θα δουν το φως, οπότε μη φοβάσαι να τα αφήσεις για να μεταμορφωθείς σε αυτό που επιθυμείς να είσαι.

Αυτό θα σου φέρει την αλλαγή που αναζητούσες, ανοίγοντας σου κάποιες πόρτες αλλά κλείνοντας κάποιες άλλες.

Υδροχόος

Ετοιμάσου να νιώσεις λίγο ευάλωτη, Υδροχόε. Η έκλειψη ανακατεύει τα πράγματα στη δημόσια ζωή σου —ιδίως τη δουλειά και τη φήμη σου— με αποτέλεσμα να προσπαθείς να βρεις ισορροπία την ώρα που όλοι οι άλλοι παρακολουθούν. Είναι μια καλή στιγμή για να σταματήσεις, να αναλογιστείς αυτό που πραγματικά επιθυμείς και να αντιμετωπίσεις τα συναισθήματά σου.

Μην πάρεις μεγάλες αποφάσεις τώρα. Περίμενε μέχρι να τελειώσουμε με την εποχή της έκλειψης για να κάνεις την κίνησή σου.